Ketoral veya Loproxx, tabi dermatolojiye gitmeniz daha faydalı olur doktorun kendisinin önereceği ilaç daha etkili olacaktır fakat genellikle çoğunluğa Ketoral önerirler. Ben 4 senedir Loproxx kullanıyorum.
Kıvırcık saçlar için bir şey diyemem ama egzama problemi yaşayanlar için 3 ürün önerebilirim.
İlki, Head & Shoulders 7'li Etki (7 in 1). Bu şampuan, daha çok normal kullanıma uygun. Saçı fazla yormuyor ve kurutmuyor. Günlük kullanım için oldukça ideal.
İkinci önerim, Ducray DS Şampuan. Bu şampuanın bir yan ürünü daha var; adını tam hatırlamıyorum ama bu ürünle birlikte kullanılmak üzere öneriliyor. DS kepek şampuanını haftada 2 kez kullanıp, diğer zamanlarda bu yardımcı şampuanı kullanabilirsiniz. Egzama kontrolü açısından oldukça etkili.
Son olarak, Derinex Çay Ağaçlı Şampuan var. Egzama için gerçekten çok etkili bir ürün. Ancak, saçı biraz kurutabiliyor. Bu nedenle saç yapına bağlı olarak tercih etmeyebilirsin.
Ama bunlar sana göre değişebilir. Bendeki yağlı egzamaya iyi gelen ürünler bunlar. Sende nasıl olur, bilemem.