Kiwi Browser muadili Chrome webstore destekli tarayıcı önerisi

Yanlış bilgi
Hiç de açık kaynaklı olmayan Kiwi Browser, Microsoft tarafından satın alındı. Edge Canary yeterince iyi hale gelmiştir/gelecektir. CRX dosyası şeklinde eklenti kurulabiliyor. ID ile de kuruluyor ama Edge mağazasında olması gerekiyor gibi. Ben denediğimde Chrome mağazası ID'lerini tanımamıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Quetta browser var zaten.

Canary tam oturmamış sanırım dediğinize bakacak olursak. Kiwi harici bir alternatif yok mudur hocam ya?

Canary tam oturmamış sanırım dediğinize bakacak olursak. Kiwi harici bir alternatif yok mudur hocam ya?
Quetta teknik olarak bir alternatif.
Canary'de sunmalarının sebebi %100 destek olmamasıdır muhtemelen. Ben Edge sevmediğim için kullanmadım. CRX edinmek biraz uğraştırıcı olabilir. Güncelleme işini ne yapıyor bilmiyorum. Onun dışında yeterince iyi çalışıyordur. Bildiğim kadarıyla Edge Canary'de Kiwi Browser satın alınmadan önce de eklenti desteği vardı.

Mesela Firefox eklenti desteği sunuyor ama onun da %100 desteği yok. Dokümantasyonu bile %100 doğru değil. Bu API Android'de çalışıyor ama dokümantasyona işlenmemiş.

Dosya Ekleri

• 1738702053603.png
    35,5 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…