Kıyafet çizim programı tavsiyesi

Çiğdem Furat

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Konuyu doğru yere mi park ettim bilmiyorum :ıslık::oops: Ama yardımcı olabileceğinizi umuyorum :utanç:
Şöyle ki; bir çizim programına ve bu programı indirebileceğim temiz bir linke ihtiyacım var (bulduğum tek sitede uyarı verdi indirmeye çalışırken). Kendi çapımda dikiş yapmaya başladım ama kalıpları hesaplamak çizerken çok uzun zaman alıyor. Bu yüzden program bulma ihtiyacı doğdu.

Profesyonel olarak modelistler hangi programı kullanılıyor bilmiyorum. Tanıdığım da yok. Burada bilen varsa da yardımcı olursa çok sevindirik olurum. :ROFL:

Bu arada Optitex diye bir programdan bahsedilmiş nette bir yerlerde, ben de onu indirmeye çalışmıştım doğru bir seçim mi bilmiyorum :dikkatli:

:kararsız::matrix:o_O

Son düzenleyen: Moderatör:
yukarda yazmışlar zaten marvelous designer . şimdi 4 ü çıktı. en son the hobbit filminde kullanıldı program. kıyafet tasarımı dışında yaptığıın giysinin dinamiklerinide yapıyor animatik karakterler üzerinde. youtube da yazarsan bir sürü anlatım videosu mevcut

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı