Kıyafet markası kurmak

bershead

Megapat
Selam,
Kıyafet markası kurmak istiyorum. Web site, tasarımlar vs. hazır. T-shirtler oversize ve ön arka baskılı olacak. Baskı hakkında bilgi almak istiyorum. Atıyorum tasarımı yaptık, sayfamızda yayınladık ve sipariş geldi, sipariş geldiğinde gidip 100TL'lik Tshirt'i bastırıp 200TL'ye satabilir miyim yoksa baskıcılar toptan şeklinde mi yapılıyor? Umarım anlatabilmişimdir, soru kısaca şöyle: Sipariş aldığım anda sadece tek 1 tane kıyafet bastırabilir miyim?
Teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence baskıcılar tek tek uğraşmıyordur, sen bir model piyasaya sürersin ve minimum bir stok adeti olur. Mantık kurarak söylüyorum net bilgi değil.

Şu anda bir t-shirt ortalama 100₺'den başlıyor, kaça satacağınız size kalmış. Baskı yerleşimini falan siz halledecekseniz baskıcılarda ürünlerinizi bastırabilirsiniz. Tanıdık olmadıkça 3 5 adet parçaya baskı yapmazlar. 50 Adetlik baskı yapan yerlerde var fakat piyasayı araştırıp fiyat almanız gerekiyor. Baskı yerleşiminiz olduğu sürece tek yer ile anlaşıp aylık 20 adet baskı yaptırabilirsiniz. Tamamen sizin baskıcılar ile anlaşmanıza kalmış bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…