Kıyafet nereden alınır?

531337

Hectopat
Genellikle kıyafetlerimi hiç seçmem, babama aldırırım. Baktım, çevreme herkes şık giyiniyor. Birkaç tane sorum olacak:
1. Ucuz ve orta kaliteli kıyafetleri hangi mağazalardan alabilirim, çakma falan fark etmez.
2. Kombinleri nasıl seçmeliyim?
3. Örnek kombin önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Ucuz ve orta kaliteli kıyafetleri hangi mağazalardan alabilirim, çakma falan fark etmez.
Pazar, İnstagram butiklerinden veya ilçenizde olan küçük çaplı kıyafet mağazalarından alabilirsiniz. Güzel ürünler oluyor.
Kombin çok fazla yapmadığım için o sorulara cevap veremiyorum.

Genellikle kıyafetlerimi hiç seçmem, babama aldırırım. Baktım, çevreme herkes şık giyiniyor. Birkaç tane sorum olacak:
1. ucuz ve orta kaliteli kıyafetleri hangi mağazalardan alabilirim, çakma falan fark etmez.
2. kombinleri nasıl seçmeliyim?
3. örnek kombin önerileriniz var mı?

Trendyol man ucuz renk kombinasyonu olarak da bej yeşil önerebilirim.

2. Kombinleri nasıl seçmeliyim?
3. Örnek kombin önerileriniz var mı?
Boyner'den alabilirsin bazen çok fazla indirim yapıyor.
Ben genellikle kontrast renkler seçiyorum (siyah-beyaz gibi zıt renkler)
Herkesin kendine has kombini vardır internette bakabilirsin

Trendyol man ürünlerine bakabilirsin güzel şeyler denk geliyor, yine trendyol üzerinden Avva markasına bakabilirsin uygun kampanyalar oluyor. Altınyıldız classic, Ltb uygun fiyatlı ürünler satıyor. Onun dışında özellikle gömlek için Tudorsa bakabilirsin bunlar uygun fiyatlı olan markalar. İnstagram butiklerine çok yönelme, gerçekten kalitesiz ve dayanıksız bir çok ürün satan yer var, görselde hoşuna gidebilir ama işin aslı öyle olmuyor.

Pazar, İnstagram butiklerinden veya ilçenizde olan küçük çaplı kıyafet mağazalarından alabilirsiniz. Güzel ürünler oluyor.
Kombin çok fazla yapmadığım için o sorulara cevap veremiyorum.
Pazardan almam ya,instagram butikleri derken birkaç marka ismi verme şansın varmı?

Trendyol man derken nasıl birşey tam anlyıyamadım genelde sade şeyler seviyorum,örnek 1 tane link atabilirmisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı