Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 7 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar teyzem kuzenimin eski kıyafetlerini bana verdi satmam için. Satarsam parayı kendime alacağım ve donanımımı değiştireceğim. Nerede ve nasıl satabilirim? Letgo'da satmayı denedim ama tık yok. Dolap da para kesiyor, sizce nasıl satabilirim?
Arkadaşlar teyzem kuzenimin eski kıyafetlerini bana verdi satmam için. Satarsam parayı kendime alacağım ve donanımımı değiştireceğim. Nerede ve nasıl satabilirim? Letgo'da satmayı denedim ama tık yok. Dolap da para kesiyor, sizce nasıl satabilirim?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.345 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 7 Haziran 2021 #2 Yine en uygunu "Dolap" uygulaması. En azından işlemleri güvenilir.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #3 Pazara git sonra 5 lira ver oradaki yere. Orada gel kardeş gel kıyafetim var diye bağır. Ciddiyim.
Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 7 Haziran 2021 #4 YamukAdam dedi: Pazara git sonra 5 lira ver oradaki yere. Orada gel kardeş gel kıyafetim var diye bağır. Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Düşündümde kaç TL kiralamak?
YamukAdam dedi: Pazara git sonra 5 lira ver oradaki yere. Orada gel kardeş gel kıyafetim var diye bağır. Ciddiyim. Genişletmek için tıkla... Düşündümde kaç TL kiralamak?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #5 Ahmetcan Buldum dedi: Düşündümde kaç TL kiralamak? Genişletmek için tıkla... Köylüler bedava da sattırır diye düşünüyorum.
Ahmetcan Buldum dedi: Düşündümde kaç TL kiralamak? Genişletmek için tıkla... Köylüler bedava da sattırır diye düşünüyorum.
Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 7 Haziran 2021 #6 YamukAdam dedi: Köylüler bedava da sattırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Köyde yaşamıyorum.
YamukAdam dedi: Köylüler bedava da sattırır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Köyde yaşamıyorum.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 7 Haziran 2021 #7 Ahmetcan Buldum dedi: Köyde yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pazarda köylüler var. Domates satanlar şehirli mi?
Ahmetcan Buldum dedi: Köyde yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pazarda köylüler var. Domates satanlar şehirli mi?
Ahmetcan Buldum Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 397 Yer USA but TURKEY 7 Haziran 2021 #8 YamukAdam dedi: Hocam pazarda köylüler var. Domates satanlar şehirli mi? Genişletmek için tıkla... Doğru hocam şimdi anladım.
YamukAdam dedi: Hocam pazarda köylüler var. Domates satanlar şehirli mi? Genişletmek için tıkla... Doğru hocam şimdi anladım.