Kız arkadaş edinmek boş mudur?

@limontayfa ya kanka gören de atom parçalıyorsun sanacak. İnsanız ve her şeyi tecrübe etmemiz gerekiyor. Zamanı gelince çalışacağız, zamanı gelince sosyalleşeceğiz. Bir ömür boyu yalnızlıkla hayat geçmez.

Kız peşinde ömrünü tüket diyen kim oldu? Dar ve körelmiş bir düşünceye sahipsin. Kendi düşüncene katılmayanı saymıyorsun ve saygı duymuyorsun. Ya çocukluktan çıkamamışsın ya da hiç kendini geliştirmemiş ve özgün büyümemişsin. Yazık gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Bu kötü dünyaya neden bir çocuk getirip onun da hayatını mahvedeyim?

Aşırı doğru dünya denen şey aslında cehennem(abartı anlamında demiyorum). İnsanlar kendilerine kitlenmiş neflerin kölesi(köleliğe karşı mücadele vermek mümkün) var olduğu sürece hatta aslında doğuştan benlik diye bir şey yok tamamen anılarının geçmişin ve çevrenin, gördüklerinin ürünü bir robotsun. İnsanlar hayatta kalma mücadelesi verecek fakat hayatta kalmasının amacı yine hayatta kalmak olacak ve ölene kadar böyle devam edecek. Hayatta kalmak için hayatta kalacaklar. Gülüyor olman vs. bile insan müdahalesiyle bedeninden tamamen silinebilecek bir şey tamamen çocuklukta zannedildiğinin aksine organik bir robotsun. Kalbin var malbin var diye duyguların oluşmuyor. Gerçek manada yalnız kaldıktan sonra daha önceki zamanlarında da gerçek manada yalnız kalınılmadığı için yakınılacak. Sevgili mevgili insanlar artık daha farklı seviyelerde kölenin kölesi gibi bir durumdalar.

Kız arkadaş boş mudur sizce? Bana göre boş bir şey çünkü zaman ve para kaybı üstelik ayrılınca insanlar depresyona falan giriyor. Onun yerine kendini geliştir daha iyi diye düşünüyorum.

Ayrilik sonrasi depresyona giren insan icin hayatin her parcasi bostur. Ama gerek karsindakini yataga atmakla, gerek baska herhangi bir seyle keyfine bakmayi, ani yasamayi bilen birisi icin lokum gibidir.

Karsindakine karsi olaganustu anormal duygular ve beklentiler beslemezsen, zaman ve para kaybi, depresyon diye de zirlamazsin.

Son düzenleme:
Amaç yatağa atmaksa ben onu parayla da yaparım böyle maymun olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Ciddi olduğun birinde ve mutluysanız çok güzel, öylesine takıldığın birisi bile olsa boş değil tabii ki yine sana artı katan şeyler oluyor.

Biliyorum 1-2 ya da 3 yıl falan geçti ama yine de cevap vermem gerek kız arkadaş edinmek istiyorsan.

1.senin telefondan her gün telefondan oyun oynamamasına izin verme (her gün olursa)

2.NPC gibi davranıyorsa (berbat espri yaptığında "..." gibi ya da duygu sömürüsü yapıyorsa yani "bence değildi" gibi yasması.

Kız arkadaş boş mudur sizce? Bana göre boş bir şey çünkü zaman ve para kaybı üstelik ayrılınca insanlar depresyona falan giriyor. Onun yerine kendini geliştir daha iyi diye düşünüyorum.
kendini geliştirmek konusunda haklısın ama insani bir ihtiyaç bu bence boş değil. iste veya isteme hayatında illa bir kız olacak belki 5 yıl belki 10 yıl sonra tabi bunu ben bilemem sen hayatı nasıl yaşıyorsun ne çapta yaşıyorsun bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…