Kız arkadaş ile kısıtlı bütçe ile neler yapılabilir?

SADECEİRONİ

Picopat
Selamünaleyküm. Ben bir kızdan hoşlanıyorum, bundan bir önceki konuda bahsetmiştim. Ona açılmayı düşünüyorum. Eğer reddedilirsem çok da önemli değil, ama kabul ederse işte o noktada biraz endişem var. Çünkü daha önce hiç ilişki geçmişim olmadı ve maddi açıdan rahat değilim. İlişkinin ikinci evresinde ortalama ne kadar para gerekir? Ayrıca parasız yapılabilecek şeyler neler olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm. Ben bir kızdan hoşlanıyorum, bundan bir önceki konuda bahsetmiştim. Ona açılmayı düşünüyorum. Eğer reddedilirsem çok da önemli değil, ama kabul ederse işte o noktada biraz endişem var. Çünkü daha önce hiç ilişki geçmişim olmadı ve maddi açıdan rahat değilim. İlişkinin ikinci evresinde ortalama ne kadar para gerekir? Ayrıca parasız yapılabilecek şeyler neler olabilir?

Eğer birlikte 1 kahve bile içecek kadar parasal durumun yoksa bir süre sosyal ortamları azaltıp part time şeklinde çalışman daha iyi olacaktır.

Şu kadar para gerekli diye bir şey yok zaten gerçekten iyi biriyse maddi durumu sıkıntı etmez diye düşünüyorum bir parkta oturup dolaşsanız bile kafi olmalı ve gittiğiniz yerlerde hesabı ortak ödersiniz.

Parkta vakit geçirebilirsin özellikle soğuk bir şehirdeysen. Kışın buz gibi Ankara ayazında sabah okula gitmeden parka geçerdik üşüyen ellerimi ısıtırdı filan neyse neden anlattım bilmiyorum.

Belki dünyanın en saçma yerini seçmiş olabiliriz. Kışın hava soğuk cepte para yok 11.sınıfız, Belediyenin kültür merkezinde puf minder koltuklar oluyordu. Orada sabahtan akşama kadar otururduk. Amacımız aktivite yapmaktan çok birbirimizi görmekti.

Tabii bu olay 6 yıl önce oldu ama şu an her şey değişmiş olabilir. Parasız takılacak kız olduğunu pek sanmıyorum. Yapacak hiçbir şeyin yoksa parka gidip, zaman geçirecek bir aktivite de bulursan tamamdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı