Kız arkadaşa gerek var mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Selamlar dostlar. Yaşıtlarıma bakıyorum sürekli bir sevgili arayışı içindeler. Biri ayrılınca depresyona giriyor, diğeri hemen ya eski sevgilisine yazıyor ya da başkasını buluyor. Demem o ki 2 cins birbiriyle vakit geçirince zevk mi alıyor? Yani elbette bir gün evlenilecek ama bu yaşlarda sevgiyi neden el kızından beklersin ki? Yanlış anlaşılmasın, saçma demiyorum. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı, gerek de duymuyorum. Bende mi sorun var acaba?

Boşver sevgili işlerini bu dönemde ki kızlar çok egolu, konu cinselliğe gelirse paralı asker tutarsın.

Hayırlısı diyeceksin. Eğer ki seni seviyorsa, sorumluluk bilinci kazandıysan, hayatın düzene girdiyse kısacası hayırlısı olduğuysa neden olmasın. Mesela şöyle: kız arkadaşım olduğumdan beri hal ve hareketlerim değişti. Normalde bana it kopuk diyen annem gurur kaynağım demeye başladı.

Yaş kaç?

Yaşıtlarının yaptığı şey yanlış, sırf daha havalı gözükmek veya fiziksel temas için yapıyorlar bunları. Ama gün gelip o "doğru" kişiyi bulunca, daha net anlayacaksın ki aşk eşi benzeri olmayan bir şey. Hiçbir başka duyguya benzemeyen, insanın içinde kelebekler uçuşturan bir şey. Sevgilin olsun diye gerçek duygular bulunmayan bir ilişkiye girersen, pek bir şey anlamazsın zaten. Doğru zamanı ve doğru kişiyi bekle.

sende bir sorun yok. Bu dönemlerde düzgün kızı bırak düzgün insan bulmak zor zaten. Özellikle bazı kızlar nedense kibarlığa gelemiyorlar neden bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…