Kız arkadaşa ne hediye alınır?

poyrazeymen

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşıma yılbaşında hediye alacağım ama ne alsam bilemedim. Takı takmıyor parfüm veya peluş oyuncak da olmaz. Ne alabilirim? Yardım edin.

Parfüm iyi olurdu aslında ama neden olmaz?

Arkadaşıma yılbaşında hediye alacağım ama ne alsam bilemedim. Takı takmıyor parfüm veya peluş oyuncak da olmaz. Ne alabilirim? Yardım edin.

İkisini de istemiyorsa ve eğer adresini biliyorsan hiç umulmadık bir anda gül demeti gönder. Ben platoniğime öyle yapmıştım kız şok olmuştu. Şaşırtmak için ideal

Örgü gül papatya alabilirsin. Hem çiçek hem de solup gitmeyecek bir ürün.

Hediye alabilecek kadar yakın olduğunuz birine ne alacağım diye mi soruyorsunuz? Ben yakın kız veya erkek arkadaşlarımın ne sevdiğini bilirim ve ona göre hediye alırım. Bunu bilecek seviyede değilseniz hediye almayın bence.

Sevdiği sanatçılardan kaset alabilirsin, internet üzerinden okuduğu kitaplar varsa onları alabilirsin.

Çok subjektif bir durum, kişiden kişiye değişir. Bu anlattıklarına bakarak sadece: Kitap, giysi, ajanda seti denebilir.

Güzel bir çicek almak her kadını mutlu eder ya da güzel bir kıyafet atkı alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…