Kız arkadaşa ne hediye alınır?

Arkadaşıma yılbaşında hediye alacağım ama ne alsam bilemedim. Takı takmıyor parfüm veya peluş oyuncak da olmaz. Ne alabilirim? Yardım edin.
Birlikte katılabileceğiniz bir workshop (konser, tiyatro, lunapark vb. tarzı şeyler) yapmanız çok daha güzel olur. İstemez iseniz kar küresi, şık bir çiçek veya şık bir giysi alabilirsiniz

İkisini de istemiyorsa ve eğer adresini biliyorsan hiç umulmadık bir anda gül demeti gönder. Ben platoniğime öyle yapmıştım kız şok olmuştu. Şaşırtmak için ideal
kapıyı kız yerine annesi açarsa

Sarılma ve bir öpücük.

Bunlarla paçayı kurtaramaz reis.en kötüsü Gratis. Sevgili olann kötü yanıda bu zaten. Yılbaşı geldi hediye doğum günü yine bir hediye. Biz banka kredi kartı aidatlarına karşı cephede savaşıyoruz.

Konuyu açan arkadaşı bilmem ama bende yapmayı düşünüyorum ama annesi açarsa ilişki falan kalmaz ortada. Sıkıntı
Sıkıntı olur tabi de kız benim platoniğim olduğu için bi anlık gaza geldim. Kız ilk benden şüphelendi sonra konuşurken itiraf ettim . Kız çiçeklere mutlu oldu ama başta yalan söylediğim için takipten çıktı

üzücü olmuş

Dostum ben kendi ablamdan örnek vereyim böyle peluş ayıdır oyuncaktır bunları bayağı seviyor. Bence sen de böyle bir şey alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…