Kız arkadaşım bana hiçbir şey yapmaya hevesim kalmadı dedi

howl ubbs

Decapat
2 gün önce kız arkadaşım ile 3 4 gündür sıkılıyorduk ancak 2 aylık bir ilişkimiz oldu ve bu iki ay 7 24 konuştuk. Buluştuk görüntülü konuşurduk her saniye ve sınav senesi olduğu ve eski hevesinin heyecanının kalmadığını söyledi. İlişkimizi bitirdi ben onu sosyal medyada Instagram'dan çıkardım ancak o beni diğer yerlerden çıkarmadı hiç. Sizce ne yapmalıyım? Beni eskisi kadar sevmediğini ve hiçbir şeyi umursamayıp sadece derslerine odaklanacağını söyledi. 2 hafta önce ise kız arkadaşları ile kavga etti ve araları açıldı. Ne yapmalıyım? Sadece tavsiye istiyorum.

Bir şey deme. Sosyal medya hesaplarından çıkar ve fotoğraf ve konuşmalara bakma. Ayrıca ona ulaşmaya da çalışma.

Sıkılmış sende bahane olarak da hevesim kalmadı demiş bırakman en doğru karar olur.

Sıkıntısal kankam, açık açık sıkıldım senden zevk almıyorum ilişkiden diyor. Belki de eğlence arıyordur bilemezsin . Yolun açık olsun bırakman en iyisi senin için.

Reis bunu yazdığımın akşamı özlemedinmi yazdı konuştuk öyle ben canım cicim biri değilim ben hep mutlu olurum extra bir şey yapma kendin ol sadece dedi ve dün telefonda gayet normal normal konuştuk ama biraz soğukluğu var ve inatlaşalım her dediğime evet deme falan bunları konuştuk.

Ciddi bir ilişki mi arıyor yoksa eğlenecek adam mı arıyor anlamadım hocam. Kendinizi değiştirmeniz gerekiyorsa bence olmaz bu iş. Seviyorsunuz cidden şahısı o yüzden tamamen dürüst olun. Siz kendinizi ona göre değiştirme kararı alabiliyorsanız o da kendisini değiştirme kararı alabilmeli. Bir ilişki tek taraflı fedakarlık ile yürümez.

Bitirdim reis belirsizlik yapmaya başladı umurumda olmadı iyisi böyleymiş.

Ciddi ilişki insanı değilim meğilim dedi anladım zaten kafasındakini sevgi de hislerde çöp oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…