Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 19 Kasım 2020 #11 Kansermis zaten bulusmasan daha iyi.
B Bilinmeyen numara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #12 alyhisa dedi: Kızı kaçırma ne yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Neden böyle diyorsunuz açıklar mısınız.
alyhisa dedi: Kızı kaçırma ne yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Neden böyle diyorsunuz açıklar mısınız.
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 19 Kasım 2020 #13 Siz üzülmeyin diye sizden uzak duruyor olabilir mi? Hastalığı ne düzeyde?
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Kasım 2020 #14 Bilinmeyen numara dedi: Kendisi kanser ve ilaç alıyor ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... İlla buluşmak gerek değil, teknoloji ilerlemiş, elimizin altında görüntülü arama var, üzerine gitmeyin.
Bilinmeyen numara dedi: Kendisi kanser ve ilaç alıyor ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... İlla buluşmak gerek değil, teknoloji ilerlemiş, elimizin altında görüntülü arama var, üzerine gitmeyin.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.530 Makaleler 3 Çözümler 58 19 Kasım 2020 #15 Bilinmeyen numara dedi: 1 Hafta oldu çıkalı ve daha hiç görmedim, önceden gördüm bayağı. Kendisi kanser ve ilaç alıyor ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Kendisini üzecek bir şey yapmayın, duygular kanseri etkiler.
Bilinmeyen numara dedi: 1 Hafta oldu çıkalı ve daha hiç görmedim, önceden gördüm bayağı. Kendisi kanser ve ilaç alıyor ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Kendisini üzecek bir şey yapmayın, duygular kanseri etkiler.
B Bilinmeyen numara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #16 Kelebek_1034 dedi: Siz üzülmeyin diye sizden uzak duruyor olabilir mi? Hastalığı ne düzeyde? Genişletmek için tıkla... Önceden 3. evrede atlatıyor şimdi tekrar etme olasılığı var bu yüzden ilaç alıyor.
Kelebek_1034 dedi: Siz üzülmeyin diye sizden uzak duruyor olabilir mi? Hastalığı ne düzeyde? Genişletmek için tıkla... Önceden 3. evrede atlatıyor şimdi tekrar etme olasılığı var bu yüzden ilaç alıyor.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 19 Kasım 2020 #17 Tam bu şarkıyı dinlerken bu konuya denk geldim. Sabret dostum iyileşince güzel günler geçirirsiniz elbet. Çok geçmiş olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tam bu şarkıyı dinlerken bu konuya denk geldim. Sabret dostum iyileşince güzel günler geçirirsiniz elbet. Çok geçmiş olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 19 Kasım 2020 #18 Bulaşmayın zaten. @Silinen üye arkadaşın yazım hatasına gönderme yaptım. Son düzenleme: 19 Kasım 2020
B Bilinmeyen numara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #19 Akkuşlu dedi: Tam bu şarkıyı dinlerken bu konuya denk geldim. Sabret dostum iyileşince güzel günler geçirirsiniz elbet. Çok geçmiş olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Akkuşlu dedi: Tam bu şarkıyı dinlerken bu konuya denk geldim. Sabret dostum iyileşince güzel günler geçirirsiniz elbet. Çok geçmiş olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 19 Kasım 2020 #20 Ayrılacaksan pat diye ayrılma, kanseri iyileşince ayrılırsın. Mutlu etmeye bak, kanser tedavisinde önemli olan mutlu olmak. Ayrıca ne kanseri, kaçıncı evrede?
Ayrılacaksan pat diye ayrılma, kanseri iyileşince ayrılırsın. Mutlu etmeye bak, kanser tedavisinde önemli olan mutlu olmak. Ayrıca ne kanseri, kaçıncı evrede?