Kız arkadaşım ile konuşmak için konu tavsiyeleri

İlişki konusunda önceden hazırlıklı olmanı tavsiye ederim. Mesela kızla buluşacaksan ve özel bir planınız yoksa lambur lumbur gitme. Muhtemel muhabbet şöyle bir şey olacaktır:

+ Canım ne yapalım nereye gidelim?
-Bilmem, sen bilirsin.
+Sen nereye gitmek istersin?
-Fark etmez sen nereye gitmek istersen odaya gidelim.
+....
-......

Diye uzar gider, sonunda saçma sapan bir yerde kendinizi bulursunuz. Ama sen önceden alternatif ya da alternatifler belirlersen kız önemsendiğini hisseder ve ayrıca sen de ağırlığını ortaya koymuş olursun. Havadan sudan konuları uzun süre konuşup bir anda tüketme, onlar joker. Konuyu kendiniz ve ilişkiniz etrafında çevirmeye çalış. Küçük şakalar yap. Tıkandığın yerde günlük konulara atlayıp (bilgisayar, cep telefonu, iş, güç, yemek vs) sonra geri toparla. Ve en büyük tavsiye: Kızla beraber alkol alma imkanın varsa mutlaka değerlendir. Hem diliniz çözülür, hem hareketleriniz rahatlaşır. Zaten bir kız rakı içiyorsa onunla mutlaka evlen. Rakı içen kız candır

Programlama ve ya mühendisliğin bir dalını konuş bence.

O kadar güzel yazmışsın ki, ben bile heveslendim.

Aynen. Belki evlenene kadar kız arkadaşım olmayabilir. Ama evlenme ve baba olmak için düşündüğüm yaş 22-23-24.

Aynen. Belki evlenene kadar kız arkadaşım olmayabilir. Ama evlenme ve baba olmak için düşündüğüm yaş 22-23-24.
Katılıyorum, Biz programlama ile uğraşalım boş ver kız arkadaşı şimdilik.

Olabilir. Ama okulda bana asosyal diyolar. Okulda çok sessizim. Okulda da çoğu kişinin sevgilisi var. İnsan da özeniyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…