Kız arkadaşım ilgisiz gibi

x4manjou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sevgilimle gece gündüz konuşuruz ama o hep "evet", "bilmiyorum", "bilmem", "hı", "hıhı" diyor. Benim de aklıma bir şey gelmiyor. Böyle yapınca ne yapmam gerek, söyler misiniz?

Artı olarak, o beni gece geç saatlerde arayıp uyandırır konuşmak için ama yine konuları uzatmıyor. Üzülmesin diye uyanıyorum o saatlerde. Ne yapmam gerek?

Eğer seni rahatsız eden bir şey var ise kendisine sorarak niye böyle yaptığını anlayabilirsin. Belki sadece böyle konuşuyordur bilemiyorum aranızdakini.

Direkt kendisine sor. Bu yüzden mesjlaşmayı sevmiyorum. Karşındaki kişinin duygularını anlayamıyorsun. Normal konuşurken de öyleyse o zaman hiç iyi değil. Direkt sor kendisine.

Gece gündüz konuşmaktan konu kalmamıştır.

Veya kız erkeğin sohbeti yürütmesine (daimi şaklabanlık yapmasına) alışkın olmuştur. Bundan kastım şu: Güzel kızların etrafında anaokulundan beri daimi bir abaza sürüsü bulunur. Bu abazalar türlü maymunluklarla kızı eğlendirip durduğu için kız kendi sosyal yeteneklerini geliştirmez.

Burada birinci ihtimal daha kuvvetli. Daha fazla detay yazarsan daha çok yorum yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı