Kız arkadaşım olduktan sonra garip rüyalar görmeye başladım

Massakax

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 Nisan'da bir tane kız bana çıkma teklifi etti, kızı sevdiğim için ben de kabul ettim. Fakat 3 gündür çok garip rüyalar görüyorum. Evvelsigün gördüğüm rüyamda kedi odamda kedi vardı onu seviyordum birnevi kedi sahiplenmiştim, uyanınca "Bir terslik var" deyip anlamına baktım.

"Rüyada kedi sahiplenmek, daha çok hayırsız olaylara ve zor zamanlara işaret etmektedir. Rüyasında kedi sahiplendiğini gören kişinin hayatı yakın zamanda bir kadın yüzünden allak bullak olacaktır. Rüyada sahiplenilen kediyi öldürdüğünü görmek ise bu kötü kadın gibi diğer insanlardan da kurtulacağınız anlamına geliyor."

Dün ise rüyamda sürekli bana köpekbalığı saldırıyordu. En son uyanmadan önce çok derin bir yere dalış yapıyorum ve dibe çökünce geri yukarı çıkamıyorum, kendimi bırakıyorum paniklememeye çalışıyorum fakat çıkmıyorum yukarı. En son kafamı çevirdiğimde köpekbalığı bana saldırıyor.

"İftiraya uğramak ve üzülmek anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bir kişi tarafından büyük bir iftiraya uğrayacak. Bu iftira her ne kadar yalan olsa da diğer kişilere kendini kanıtlayamayacak ve uzun süre boyunca üzülecek."

Bugünkü rüyamda ise dostum evleniyordu.

"Rüyada yakın arkadaşın evlendiğini görmek genellikle yakın çevreden gelecek mutlu haberlere delalet eder. Fakat rüyada yakın arkadaş siyah bir gelinlikle evlenirse bu genellikle olumsuz bir rüya olarak değerlendirilir. Rüyada arkadaşının evlendiğini gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olması beklenir."

Normalde pek inanan bir kişi değilim fakat çok garip geldi ister istemez insanın psikolojisinde yer ediniyor.

Arkadaşlar çok geriliyorum, sizce ne yapmam lazım?

Not: kıza çok bağlanmadım, yani olsa da olur olmasa da olur kafasındayım ama olsa bir tadı tuzu olur kafasındayım. Umarım bunlar ters çıkar.

Hocam, ânı yaşamaya bakın.

Hocam, ânı yaşamaya bakın.
Kız pek umrum da değil, o iftira mevzusunu okuyunca çok fena dara girdim. Kızın böyle şeylerden haberi yok daha, arkadaşlarıma söyleyince bir kere daha olursa yol ver dediler, başka tavsiyeniz var mı?

İftira mevzusu için şöyle bir tavsiye vereyim. Açık vermeyin. Sırf bu rüyayı gördünüz diye bir yerden iftira gelecek diye pençeleri çıkarmayın. Dediğim gibi sadece ânı yaşayın.

Arkadaşlarının lafını fazla dinleme. Ne kadar gidiyorsa ilişki bırak o kadar gitsin. Fazla bağlanmamışsın ve bu böyle devam etsin.

İlk kız arkadaşınsa bu tarz rüyalar normaldir. Bilinçaltın aslında seninle ilgili birçok detay vermiş, korumacı ve sahiplenici bir kişiliğin olduğunu düşündüm direkt rüyayı okuyunca. Zihnini boşaltmak için kız arkadaşından uzak olduğun zamanlarda farklı aktivitelere yönel derim. Nelerden hoşlandığını bilmiyorum onun için bu aktiviteleri kendin belirlemelisin.

Benim de babam öldü, ondan önce bizde ailecek böyle rüyalar görüp anlamına bakıyorduk.

Rüya anlamlarının dinde yeri vardır ve çok ilginçtir ki geneli doğru çıkar. Ama yorumlamayı bilen büyük alimleri bilmen lazım ki bu dönemde böyle biri olduğunu zannetmiyorum. İnternet sana tam olan bilgiyi vermez. Melek Ahmed Paşa'dan sonra rüya tabirleri internetlere mi kaldı...

Hem bana çok ciddi bir olaymış gibi gelmedi, Max sevgilinden ayrılırsın yani başına taş mı yağacak? Zaten kızı çok takmıyorsan 2-3 ay bile sürmez.

(Melek Ahmed Paşa'nın rüya tabirleri hakkında ki hikayesini dinlemeni öneririm. Rahatlatır seni.)

Olaylara mantık çerçevesinde bakmalısın. Rüya dediğimiz şey aslında gün içinde gördüğümüz ya da hissettiğimiz şeylerin birleşimiyle oluşur. Yani ilahi biri tarafından gönderilmez. O yüzden rüyanızı araştırarak gelecek hakkında bilgi edinemezsiniz. Rüya tabiri gibi şeyler uydurmadır.

Merak etmeyin, bir anda kız arkadaşınızla ayrılmayacaksınız ve hayatınızdaki güzel şeyler tersine dönmeyecek. Yaşanan her durum bireylerin yaptığı eylemler sonucu oluşur. Kendinize sürekli her an kötü bir şey olabilir mesajı vermeyin. Sadece gündelik yaşamınıza kötü düşüncelerden arındırılmış bir şekilde devam edin.

Yazının ilk paragrafını okudum sadece gerisini okumaya gerek duymadım ama çok boş ve saçma geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…