Kız arkadaşım yalan söylediğimi düşünüyor

Yani bıraktım tamamen. Erkek arkadaşı olmuş. Erkek aldatmışmı onun gibi bir şey olmuş. Benlik durum kalmadı. Kızın babasının tayini çıkmış doğuya gidiyor zaten. Şu an bir kızla konuşuyorum yani o kız karşıma çıkmasa üzüntüm hala devam ederdi. Şanslıymışım. Teşekkürler sorduğunuz için.

En iyisini yapmışsınız hocam, açıkçası benim de sizde olduğu gibi bir durumum var, çok moral bozucu. O yüzden sizi az çok anlayabiliyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

En iyisini yapmışsınız hocam, açıkçası benim de sizde olduğu gibi bir durumum var, çok moral bozucu. O yüzden sizi az çok anlayabiliyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur.

Umarım hocam umarım. Tecrübe oldu en azından .dolu tarafından bakmak gerek. En kısa sürede geçer sizinkide...

ben dün gece 3 yillik iliskimi bitirdim

Ben dün gece 3 yillik iliskimi bitirdim.

Yani bu yaşta 6-7 aylık ilişkim bittiğinde böyle hissettiysem sizi düşünemiyorum bile hocam. Çok geçmiş olsun. Kafanıza takmayın falan demeyeceğim bir önemi olmayacak çünkü .ama bir zaman sonra kesin unutacaksınız bunu bilmeniz belki içinizi rahatlatır.

İnşallah hocam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…