Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 27 Ekim 2020 #141 Bana yardımcı olur musunuz. Türk kızları nasıl.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #142 Artemis8 dedi: Bana yardımcı olur musunuz. Türk kızları nasıl. Genişletmek için tıkla... Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı.
Artemis8 dedi: Bana yardımcı olur musunuz. Türk kızları nasıl. Genişletmek için tıkla... Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Ekim 2020 #143 Artemis8 dedi: Bana yardımcı olur musunuz. Türk kızları nasıl. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl soru arkadaşım? Saçmalamayın iki saattir ne konuşuyoruz biz? Bu konu artık kilitlenmeli bence.
Artemis8 dedi: Bana yardımcı olur musunuz. Türk kızları nasıl. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl soru arkadaşım? Saçmalamayın iki saattir ne konuşuyoruz biz? Bu konu artık kilitlenmeli bence.
PCancer Decapat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 356 27 Ekim 2020 #144 Bora Dere dedi: Sen nasıl oldun acaba? Annen ve baban bir günah işledi sanırım? Neyse, dağıtmayalım konuyu. Konu sahibi, sevgili zorunlu bir şey değil. Olmasa da olur dediğimiz cinsten. Genişletmek için tıkla... Evlendikten sonra yaptılarsa ya? Neden haram olsun?
Bora Dere dedi: Sen nasıl oldun acaba? Annen ve baban bir günah işledi sanırım? Neyse, dağıtmayalım konuyu. Konu sahibi, sevgili zorunlu bir şey değil. Olmasa da olur dediğimiz cinsten. Genişletmek için tıkla... Evlendikten sonra yaptılarsa ya? Neden haram olsun?
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 27 Ekim 2020 #145 aa12 dedi: Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı. Genişletmek için tıkla... Yok rapor etme lütfen.
aa12 dedi: Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı. Genişletmek için tıkla... Yok rapor etme lütfen.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #146 PCancer dedi: Evlendikten sonra yaptılarsa ya? Neden haram olsun? Genişletmek için tıkla... Konu değişiyor.. Ve kötü yerlere gidiyor...
PCancer dedi: Evlendikten sonra yaptılarsa ya? Neden haram olsun? Genişletmek için tıkla... Konu değişiyor.. Ve kötü yerlere gidiyor...
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 27 Ekim 2020 #147 aa12 dedi: Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı. Genişletmek için tıkla... Bu arkadasa bir şey anlatamazsın. Ne babayigitler gorduk hic biri anlatamadı.
aa12 dedi: Eğer konu Troll'se Raporlıyacağım. Çok uzadı. Genişletmek için tıkla... Bu arkadasa bir şey anlatamazsın. Ne babayigitler gorduk hic biri anlatamadı.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.644 Makaleler 21 Çözümler 97 27 Ekim 2020 #148 İzdivaç programlarına alalım seni.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Ekim 2020 #149 aa12 dedi: Konu değişiyor.. Ve kötü yerlere gidiyor... Genişletmek için tıkla... Konu değişeli 10 yıl oldu sanırım.
aa12 dedi: Konu değişiyor.. Ve kötü yerlere gidiyor... Genişletmek için tıkla... Konu değişeli 10 yıl oldu sanırım.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #150 jax teller fanboyu dedi: Evet o yönden haklısın. Saçma sapan tipler de az değil. Ama ne bileyim "maço tip severim" diyen kızlar bence burada istisna durumda. Keko tiplerine kendileri koşuyor bildiğin. Genişletmek için tıkla... Tabii ki istisnalar var.. Az sayıda da değil. Fakat elden bir şey gelmiyor görmezden geliyorum ben.
jax teller fanboyu dedi: Evet o yönden haklısın. Saçma sapan tipler de az değil. Ama ne bileyim "maço tip severim" diyen kızlar bence burada istisna durumda. Keko tiplerine kendileri koşuyor bildiğin. Genişletmek için tıkla... Tabii ki istisnalar var.. Az sayıda da değil. Fakat elden bir şey gelmiyor görmezden geliyorum ben.