Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ekim 2020 #41 Lafonde dedi: kardeşim derdin seks ise sevgilin veya bir eşin olması çok zor. Genişletmek için tıkla... f*ck buddylik diye bir şey var ama yine de sen bilirsin
Lafonde dedi: kardeşim derdin seks ise sevgilin veya bir eşin olması çok zor. Genişletmek için tıkla... f*ck buddylik diye bir şey var ama yine de sen bilirsin
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 27 Ekim 2020 #42 Furkan_D dedi: Liseden falan yok muydu? Genişletmek için tıkla... Okulu bıraktım dışarıdan okuyorum.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 27 Ekim 2020 #43 Jira dedi: F*ck buddylik diye bir şey var ama yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Ee? Bir insan neden sevgili olur? Sadece seks için mi? Yalnız adam 21 yaşında yazık kafanıza.
Jira dedi: F*ck buddylik diye bir şey var ama yine de sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Ee? Bir insan neden sevgili olur? Sadece seks için mi? Yalnız adam 21 yaşında yazık kafanıza.
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 27 Ekim 2020 #44 hadwiger dedi: Hocam lütfen profil fotoğrafınızı değiştirin. . Genişletmek için tıkla... O konuyu gördükten sonra bu profil fotoğrafını koydum zaten, imzamda o konu var .
hadwiger dedi: Hocam lütfen profil fotoğrafınızı değiştirin. . Genişletmek için tıkla... O konuyu gördükten sonra bu profil fotoğrafını koydum zaten, imzamda o konu var .
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 Yer Bursa 27 Ekim 2020 #45 Sürprizbozan
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Ekim 2020 #46 Artemis8 dedi: Okulu bıraktım dışarıdan okuyorum. Genişletmek için tıkla... O iş daha zor. Boş verin hocam sevgiliyi ne yapacaksınız? Sevgili yapmak için sevgili yapılmaz. Gerçek sevgi kaderde yazılır. Yoksa ergenlik dramından başka bir şey değil.
Artemis8 dedi: Okulu bıraktım dışarıdan okuyorum. Genişletmek için tıkla... O iş daha zor. Boş verin hocam sevgiliyi ne yapacaksınız? Sevgili yapmak için sevgili yapılmaz. Gerçek sevgi kaderde yazılır. Yoksa ergenlik dramından başka bir şey değil.
Cortana12 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #47 Ya hocam boş verin Türk kızlarını. Modadan, makyaj yapmaktan, yürümekten, konuşmaktan, bakmaktan anlamayan çirkin kızlar. Ayrıca boş verin sevgiliyi falan olsa n'olur olmasa n'olur?
Ya hocam boş verin Türk kızlarını. Modadan, makyaj yapmaktan, yürümekten, konuşmaktan, bakmaktan anlamayan çirkin kızlar. Ayrıca boş verin sevgiliyi falan olsa n'olur olmasa n'olur?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.248 Makaleler 3 Çözümler 13 27 Ekim 2020 #48 Demek ki çirkinmişsin.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 27 Ekim 2020 #49 Darqx dedi: Demek ki çirkinmişsin. Genişletmek için tıkla... Sorun konu sahibinde değil, Türk kızlarının kendini bir şey sanmasında.
Darqx dedi: Demek ki çirkinmişsin. Genişletmek için tıkla... Sorun konu sahibinde değil, Türk kızlarının kendini bir şey sanmasında.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #50 Samotne Ciasteczka dedi: Hayır bu Türk kızlarının -çoğunda- öyle bir ego var ki, kendilerini model falan zannediyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen aga ya elin kezbanı kendini Sindirella zannedip aldatıyor bizi. Biz çok değer verince yükseliyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2020
Samotne Ciasteczka dedi: Hayır bu Türk kızlarının -çoğunda- öyle bir ego var ki, kendilerini model falan zannediyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Aynen aga ya elin kezbanı kendini Sindirella zannedip aldatıyor bizi. Biz çok değer verince yükseliyorlar.