K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #61 TheyCallMeProphet dedi: Hocam bilgisayarla alakanız varsa direkt yazılımla uğraşın derim. Genişletmek için tıkla... Bi ara denedim o tür işleri yapamadım
TheyCallMeProphet dedi: Hocam bilgisayarla alakanız varsa direkt yazılımla uğraşın derim. Genişletmek için tıkla... Bi ara denedim o tür işleri yapamadım
TheyCallMeProphet Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 340 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #62 KrakoW00 dedi: Bi ara denedim o tür işleri yapamadım Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi burda teker teker bütün hobileri sayamam. Kendinizi siz biliyorsunuz. Yeni şeyler keşfettikçe hobilerinizi bulursunuz.
KrakoW00 dedi: Bi ara denedim o tür işleri yapamadım Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi burda teker teker bütün hobileri sayamam. Kendinizi siz biliyorsunuz. Yeni şeyler keşfettikçe hobilerinizi bulursunuz.
Z Zafer77 Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #63 KrakoW00 dedi: Bir ara denedim o tür işleri yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kızla son durumunuz nedır acaba ne yaptınız.
KrakoW00 dedi: Bir ara denedim o tür işleri yapamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam kızla son durumunuz nedır acaba ne yaptınız.