React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 23 Ocak 2023 #11 O anlamda düşünmediğin bir kıza hediye almak vakit ve maddi kayiptan başka bir şey değil.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 23 Ocak 2023 #12 React dedi: O anlamda düşünmediğin bir kıza hediye almak vakit ve maddi kayiptan başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Ya da bujiteriden ucuz birşey alın geçin hocam, sevgiliniz olsaydı ya da sevgili olmak istediğiniz biri olsaydı daha ayrıntılı düşünürdük.
React dedi: O anlamda düşünmediğin bir kıza hediye almak vakit ve maddi kayiptan başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Ya da bujiteriden ucuz birşey alın geçin hocam, sevgiliniz olsaydı ya da sevgili olmak istediğiniz biri olsaydı daha ayrıntılı düşünürdük.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #13 Güzel bir kalem ile ajanda aldım yazı yazması için. Teşekkürler fikirleriniz için. React dedi: O anlamda düşünmediğin bir kıza hediye almak vakit ve maddi kayiptan başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Sebep? derdimi ve mutluluğumu paylaşabildiğim bir arkadaşım.
Güzel bir kalem ile ajanda aldım yazı yazması için. Teşekkürler fikirleriniz için. React dedi: O anlamda düşünmediğin bir kıza hediye almak vakit ve maddi kayiptan başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Sebep? derdimi ve mutluluğumu paylaşabildiğim bir arkadaşım.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 23 Ocak 2023 #14 Main karakterinin 3D baskısını hediye edebilirsin.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 23 Ocak 2023 #15 esq dedi: Güzel bir kalem ile ajanda aldım yazı yazması için. Teşekkürler fikirleriniz için. Sebep? derdimi ve mutluluğumu paylaşabildiğim bir arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Olgunlasinca anlarsın
esq dedi: Güzel bir kalem ile ajanda aldım yazı yazması için. Teşekkürler fikirleriniz için. Sebep? derdimi ve mutluluğumu paylaşabildiğim bir arkadaşım. Genişletmek için tıkla... Olgunlasinca anlarsın
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #16 esq dedi: Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma (sevgilim değil normal bir arkadaş) hediye almayı düşünüyorum genelde sticker ve LoL, Valorant oynamaya bayılır ama ne alsam diye düşünüyorum tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyuncak.
esq dedi: Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma (sevgilim değil normal bir arkadaş) hediye almayı düşünüyorum genelde sticker ve LoL, Valorant oynamaya bayılır ama ne alsam diye düşünüyorum tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyuncak.
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #17 React dedi: Olgunlasinca anlarsın Genişletmek için tıkla... Doğrudur, olgunlaşmamış haliniz bu ise anlamamanız normal.
React dedi: Olgunlasinca anlarsın Genişletmek için tıkla... Doğrudur, olgunlaşmamış haliniz bu ise anlamamanız normal.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 23 Ocak 2023 #18 Tartı.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #19 ArslanbalaBörükan dedi: Tartı. Genişletmek için tıkla... Nedeeeen @esq Valorant mainin olduğu Valorant figürlü bir telefon kılıfı yaptırabilirsin.
ArslanbalaBörükan dedi: Tartı. Genişletmek için tıkla... Nedeeeen @esq Valorant mainin olduğu Valorant figürlü bir telefon kılıfı yaptırabilirsin.