Kız arkadaşıma sırılsıklam aşığım

Hocam ne diyebiliriz hayatının aşkını bulmuşsun darısı hepimizin başına.
inşallah hocam

Hocam yaşınız kaç?
Evlenmek istiyorsa ve eğer siz de istiyorsanız neden olmasın?

Hocam buraya gigrerken doğum tarihini yanlışlıkla 2000 yazdım aslında 1993 lüyüm kız arkadaşımda 1995'li.

inşallah hocam

Hocam buraya gigrerken doğum tarihini yanlışlıkla 2000 yazdım aslında 1993 lüyüm kız arkadaşımda 1995'li.
Hocam ben de 20 zannedip erken diye düşünmüştüm evliliğin. 27 yaşında evlenilir hocam hem de tam zamanı gibi. Bir gün sevgilinizi karşınıza alıp bu konuyu konuşun.

Eyvallah sıkıldık hepimiz ama el alemin aşkından bana ne, yok evlencektim yok sırılsıklamdım yok sarılınca kızardım.
Eeeeeh de git işine, yakında fal da bakarız bu garipler sayesinde.

Konu Dışı: Teknoloji, Bilişim ve İnternet dünyası dışındaki serbest kürsü. Yani konu dışına isterse tırnağım kırıldı diye konu açabilir. Burada garip tip konu sahibi değil sizsiniz. Size bu konuya zorla getiren olmadı. Kendi iradenle geldin. Kendi iradenle gitmeyi de bilmelisin.

Hocam ben de 20 zannedip erken diye düşünmüştüm evliliğin. 27 yaşında evlenilir hocam hem de tam zamanı gibi. Bir gün sevgilinizi karşınıza alıp bu konuyu konuşun.

Tamam hocam teşekkür ederim.

Hocam peki arkadaşlarınızla da konuştunuz mu bu konuyu.

Hocam arkadaşlarıma söyledim inanmadılar sonra can kardeşime söyledim dikkatli olmamı söyledi çünkü sevgilileri hep aldatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…