Eyvallah sıkıldık hepimiz ama el alemin aşkından bana ne, yok evlencektim yok sırılsıklamdım yok sarılınca kızardım.
Eeeeeh de git işine, yakında fal da bakarız bu garipler sayesinde.
Hocam ben de 20 zannedip erken diye düşünmüştüm evliliğin. 27 yaşında evlenilir hocam hem de tam zamanı gibi. Bir gün sevgilinizi karşınıza alıp bu konuyu konuşun.
Hocam ben de 20 zannedip erken diye düşünmüştüm evliliğin. 27 yaşında evlenilir hocam hem de tam zamanı gibi. Bir gün sevgilinizi karşınıza alıp bu konuyu konuşun.
Eyvallah sıkıldık hepimiz ama el alemin aşkından bana ne, yok evlencektim yok sırılsıklamdım yok sarılınca kızardım.
Eeeeeh de git işine, yakında fal da bakarız bu garipler sayesinde.
Konu Dışı: Teknoloji, Bilişim ve İnternet dünyası dışındaki serbest kürsü. Yani konu dışına isterse tırnağım kırıldı diye konu açabilir. Burada garip tip konu sahibi değil sizsiniz. Size bu konuya zorla getiren olmadı. Kendi iradenle geldin. Kendi iradenle gitmeyi de bilmelisin.