Kız arkadaşımdan ayrıldım

Einmenchbrant

Centipat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 3-4 hafta önce kız arkadaşımla aylardıe tartışgımız erkek arkadaş erkek kanka muhabbeti yüzünden en son tartışmamızda aşırı sinirlendim ve pis şeyler söyledim. Dedim ki başkasının objesi aleti olma tarzında kafam da ayık değildi sinir esnasında böyle yazdım. Sonra bu da ayrıldı hâla daha seviyorum diyor ama ayrılıyor unutamam falan diyor. Durumumu anlattım sinir falan filan diye kabul etmiyor. Ettim etmedim kabul etmedi yani ben düşünüyorum. Bana derse kız arkadaşlarını sil silerim böyle kötü sözler söylese de neden hemen ayrılayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrılmak dışı yapacağın bir şey yok. Kötü söz söyleyince ayrilmiyosan gurursuzsun maalesef.

Dayı madem öyle tamam sinir anında kötü söz çıktı ağızdan biraz da kendisini sorgulasın niye öyle dedik diye.
Geçmiş yaşandı ve bitti. Kararını vermiş bir insana sorgulasın gibi ifadelerle öfkelenmek anlamsız. Yeni bir sayfa açsan senin için çok daha hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…