Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

Kız neyin ne olduğunu bilmiyor aklı sıra ikinizi de götürmeye çalışıyor. Hiç uğraşma o kız için değmez.

Ayrıldım hocam ama bir değişik hissediyorum artık alt tab attığımda kimse yazmamış olucak. Başka kimseyle bu kadar sık konuşmuyorum internette yazışma olarak.
Alışık olduğun için biraz böyle değişik hissediyorsun, zaman içerisinde içindeki o değişik his yerini başka hislere bırakacak. Spor düşünüyorsan başlamak için mükemmel bir zaman, takviye olarak kreatin öneriyorum. Boyun ergenlik sürecinde uzayacak, dert etme.

Düşünüyorum hocam konu da açtım diğer forumlarda. Sağolun.

Siz GYM'e gidiyor musunuz hocam? Diğer forumdakiler bu sebepten başlıyacaksan hiç başlama diyorlar.

Son düzenleme:
Kızın aklı hâlâ o elemanda. Onu unutmak için sizle takılıyordur.

Ben yaklaşık 10 aydır spora gidiyorum. Niye spora başlamamalıymışsınız bu sebepten onu anlamadım. Spora başlamak için illa bir sebep aramaya gerek mi var? Spor hepimiz için sağlıklı sonuçta. Boş yapmışlar tamamen, ne kadar erken spora başlanırsa o kadar iyi.

(Mesajını alıntılamayı unutmuşum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…