Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #11 Abdullah_Kadir dedi: Maalesef geçmiş olsun. Hatan olup olmaması önemli değil seni beğenmemiş zaten be dostum. İlk günde açılsan red yiyecektin kararı çoktan vermiş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler fikrin için, doğru söylüyorsun gerçekten... Diğer kişilerinde konuyu gören fikrini söylemesini rica ediyorum en azından az muhabbet olsun moral düzelsin ya.
Abdullah_Kadir dedi: Maalesef geçmiş olsun. Hatan olup olmaması önemli değil seni beğenmemiş zaten be dostum. İlk günde açılsan red yiyecektin kararı çoktan vermiş. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler fikrin için, doğru söylüyorsun gerçekten... Diğer kişilerinde konuyu gören fikrini söylemesini rica ediyorum en azından az muhabbet olsun moral düzelsin ya.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 12 Eylül 2022 #12 Kızıda dolandır intikam almış olursun.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #13 89666 dedi: Kızıda dolandır intikam almış olursun. Genişletmek için tıkla... En mantıklı yorum