Ya daha 2-3 gündür sevgiyiz. İkizimizinde ilk sevgilisiyiz işte. Ne garip bir cümle oldu neyse KB.
Daha dün kızın arkadaşıyla dalga geçtim. Kız işte arkadaşımla dalga geçme, özür dilesene ya falan demeye başladı. Sonra bende biraz sert konuşunca. Özür dileyene kadar mesaj atma dedi. Sonra ben mesaj atmadım. Haksız olduğumu düşünsem atacağım ama haksız değilim ki. Neyse işte kız öyle dedi. Ben mesaj atmadım. Sonra kız bana yazdı. İşte özür dilerim, biraz fazla abarttım. Sonra baktım seni seviyorum ama arkadaşım o benim falan dedi. Neyse özür dilediği için mutlu oldum. Sonra bana kıyafet attı. Hangisini giyiyim akşam dedi. Akşam buluşucaz da. Babam, annem falan evde yokken gideyim dedim. Eve çağıramam abim var çünkü. Sonra ben işte hangisinin güzel olduğunu söyledim. Sonra kız bana bence diğeri daha güzel de sen istersen onu giyiyim dedi. Bende tamam falan deyince. Sen ne giycen dedi. Düz aynı gelcem dedim. Nasıl dedi. Şort tişört falan gelcem dedim. Biraz daha iyi giyin falan deyince başladık tartışmaya. Neymiş efendim ben o kadar hazırlık yapıyorum sende yap. Ne giyim. İş görüşmesi değil ya falan deyince. Kız tamam falan dedi ama bozuldu biraz. Sizce bu kıza biraz sert mi çıkıştım?