Kız arkadaşımın olduğunu anneme söylemeli miyim?

CemXx

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Ilk olarak söyleyeyim kiz arkadşı ve notlari (89 kotu degil bence) birlikte yurutebilirim ve nerede durmamiz gereketgini biliyoruz. 2. olarak bunlari soylediysem saçma seyler yazmayin bos is falan diye.

9. sınifim bir kızla konuşuyordum ve sonra arkadas olduk, tatilde buluşuyorduk falan ve ablam biliyor aramız kötü ve bunu cok abartip anneme sunabilir, ailem de siniri asmadigim sure boyunca bir şey demeyeceklerini dusunuyorum. Sizce anneme söylemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevinmeleri anormal bir olaydır ama illa kötü bir şey var demek değil. Normalde sevinmemeleri lazım. Benim anaokulda kız arkadaşım vardı. Direk sevgiliyiz dedi. Bende hayır değiliz dedim. Şaşırıyorum hala hatırlayınca. Nasıl hayır değiliz dediğime. Ailen sır sevmiyorsa otoriterdir. Seviyorsa özgürlükçüdür bu konuda. Normalde otoriter olmaları lazım bu konuda. Ön yargılı ve otoriter olmaları lazım normalde. Söylersen olacaklar 1) Kızarlar ama çok üstünde durmazlar. Normalde olması gereken budur. Başın biraz belaya girebilir ve dedikodu olabilir.
2) Kızarlar ama çok üstünde dururlar. Takıntılı aile demektir bu.
3) Kızarlar ama pek üstünde durmazlar. İlgisiz aile bu.
4) Kızmazlar ama sevinirler. Anormal olay bu.
5) Ne yapacaklarını bilmezler. Tecrübesiz aile demek.
6) Kızmazlar ama çok üstünde dururlar ve sevinirler. Takıntılı aile demek ve baya anormal durum.
7) Kızmazlar. Genelde normal durum ama anormal durumda olabilir.
8) Kızmazlar ve sevinirler ama bir kez sevinirler. Yani sonrasında pek takmazlar. Normal durum ama anormal durumda olabilir.
Bir yerde hata yapmış olabilirim ama bildiklerim bu.
9) Diğer. Ne olduğuna göre değişir. Genelde anormal şeyler yaşanır. Kavga gibi. Aşırı otoriter aile olabilir.
Ne yapman gerektiğini yazabilirim ama anormal bir durum söylemek. Anormale normal tepki verilir.
Ne yapman gerektiğini yazabilirim istersem. Gerçi onu istemişsin. Önerim bekle gör politikası izle. Pragmatist ol. En mantıklısı bu.
Not: Aile zaten otorite figürüdür.

Son düzenleme:
Sevinmelerinin anormal olduğunu düşünmüyorum. Oğlunun sevgilisi olsa sevinmezmisin ya ?

Sevinmelerinin anormal olduğunu düşünmüyorum. Oğlunun sevgilisi olsa sevinmezmisin ya ?
Bana da aslında normal geliyor ama aslında öyle değil. Tek bir şey anormal diye şu var demiyorum ama anormal. Aile normalde kızar. Gizli saklı şey sevmez. Yanlış anlayacağı için kızar (Kişide yanlış anlaşıldığını düşünür.). Fakat çok takmaz. Deney yapınca kanıtlanmış olur dediğim şey muhtemelen. Aile otoriterdir. Politikte ve psikiyatride bunla ilgili şeyler görürsün zaten. Fakat anormal dediğinim şey bolca yaşanır ama normal kadar değil. Otoriter aile böyle tepki verir. Bir sürü olasılık var ama yine de. Ön yargıya gibi konulara giriyor konu aslında. Burada bitireyim.

8 Cevap Problem ailem değil ablamın bunun üzerinden buyuk yalan surmesi ve yapar kin büdedi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…