Kız arkadaşımla ayrı eve nasıl çıkabilirim?

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aileyi falan bilmem de yani saygı işlerini falan o sizin kararınız da. Çıkarsanız ama birbirinizi tanımış olursunuz. Dışarıda görüştüğünüzde birbirinize sadece olumlu özelliklerinizi gösteriyorsunuz çünkü. Ama çokta uğraşma bence nefsine yenik düşme.

Çok kaptırma kendini, aileni 7 aylık kız için karşına alma.

İlerde kızın öğrenci evine çıkıyorum deyip erkek arkadaşıyla eve çıksa nasıl hissederdin bir düşün bakalım
Çocuk yapmaya karşı olduğum için bu soru etkisiz kalıyor.

Yaş kaç? Dini ahlakı boşver de 7 aylık insana güvenip beraber eve çıkmazdım ben. @RoadMix

Eve çıkmanız birbirinizi tanımanıza epey yardımcı olacaktır ancak bunun ailelerden gizli yapılması doğru olmaz hocam. Söz nişan gibi bir şey yapıp aileleri de razı ederek çıkın bence ve dediğiniz gibi 1 sene daha geçsin acele etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…