İyi Sosyaller. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Aileyi falan bilmem de yani saygı işlerini falan o sizin kararınız da. Çıkarsanız ama birbirinizi tanımış olursunuz. Dışarıda görüştüğünüzde birbirinize sadece olumlu özelliklerinizi gösteriyorsunuz çünkü. Ama çokta uğraşma bence nefsine yenik düşme.
İyi Sosyaller. 7 aylık bir ilişkim var. Onu cok seviyorum. 1-1.5 sene içinde ayrı bir eve cıkmak istedim onunla evlenmeden. Ailem buna sıcak bakmadı nikahsız cıkılmaz birbirinize saygınız olsun dediler. Onun babası da bu konuya sıcak bakmıyor o öğrenci evine cıktım diye söylerim aileme dedi. Babasının ogrenmesinden de cok korkarım bu durumu. Ne yapmamı önerirsiniz?
Eve çıkmanız birbirinizi tanımanıza epey yardımcı olacaktır ancak bunun ailelerden gizli yapılması doğru olmaz hocam. Söz nişan gibi bir şey yapıp aileleri de razı ederek çıkın bence ve dediğiniz gibi 1 sene daha geçsin acele etmeyin.