Kız arkadaşımla konuşacak konu kalmadı

Aurqxx

Centipat
Daha fazla  
Şu an bir ilişkim var, yaklaşık 15 gün falan oldu. Çok kısa bir flört süreci oldu bizde, 1 hafta falandı. Daha öncesinde 4 5 aylık bir tanışıklık vardı. Şu an soğuk yapıyor gibi, yani sıkılmış gibi. Ne yapacağım bilmiyorum benim ilk sevgilim, deneyimim falan hiç olmadı. Bir de dün gece yorgundum saat 1 de falan. Onunla konuşurken bir 10 dk ya geliyorum demişti o sırada uykuda kaldım, 2 saat sonra uyandım. Gönlünü almak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-01-15-01-13-424_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-01-15-01-13-424_com.instagram.android-edit.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 113
Dümdüz ayılık etmişsin, kız 10 dakikaya geliyorum demiş sen iki seksen uzanıp uyumuşsun. Soğuk yapması gayet normal.

Şu an bir ilişkim var, yaklaşık 15 gün falan oldu. Çok kısa bir flört süreci oldu bizde, 1 hafta falandı. Daha öncesinde 4 5 aylık bir tanışıklık vardı. Şu an soğuk yapıyor gibi, yani sıkılmış gibi. Ne yapacağım bilmiyorum benim ilk sevgilim, deneyimim falan hiç olmadı. Bir de dün gece yorgundum saat 1 de falan. Onunla konuşurken bir 10 dk ya geliyorum demişti o sırada uykuda kaldım, 2 saat sonra uyandım. Gönlünü almak istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Kusura bakmada tabiri caizse odunluk yapmışsın. Kız gördüğüm kadarıyla konuşmak istiyor, harfleri uzatıyor ki bu güzel bir şey. Şimdi gönlünü alman lazım bunun içinde tavsiyem klasik olacak ama güzel sözler söyle, buluş ve iyi zaman geçir.

Dümdüz ayılık etmişsin, kız 10 dakikaya geliyorum demiş sen iki seksen uzanıp uyumuşsun. Soğuk yapması gayet normal.
Ben zaten ayılık ettiğimi biliyorum özür diledim, gönlünü almaya calıştım sabah beşe kadar dil döktüm, güzel sözler söyledim.

Ama buluşamiyorum ailesi biraz sıkı olduğundan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı