Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar selamlar öncelikle, uzun süre sonradan tekrardan sosyale girdim. Kız arkadaşımla yan yana geldiğimizde veya internetten konuşurken konu bulamıyorum. Konu tıkanıyor veya hep aynı konular dönüyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Arkadaşlar selamlar öncelikle, uzun süre sonradan tekrardan sosyale girdim. Kız arkadaşımla yan yana geldiğimizde veya internetten konuşurken konu bulamıyorum. Konu tıkanıyor veya hep aynı konular dönüyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Serdemm Decapat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 99 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2021 #2 Sallayın bir şeyler yalandan kim ölmüş?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #3 Serdemm dedi: Sallayın bir şeyler yalandan kim ölmüş? Genişletmek için tıkla... Yalan mı söyleyeyim? Bunu neden yapayım, samimi ve dürüst olmak istediğim bir ilişkide.
Serdemm dedi: Sallayın bir şeyler yalandan kim ölmüş? Genişletmek için tıkla... Yalan mı söyleyeyim? Bunu neden yapayım, samimi ve dürüst olmak istediğim bir ilişkide.
Serdemm Decapat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 99 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Aralık 2021 #4 Osman Tuç dedi: Yalan mı söyleyeyim? Bunu neden yapayım, samimi ve dürüst olmak istediğim bir ilişkide. Genişletmek için tıkla... Öyle değil ya konu açılsın diye yine de siz bilirsiniz.
Osman Tuç dedi: Yalan mı söyleyeyim? Bunu neden yapayım, samimi ve dürüst olmak istediğim bir ilişkide. Genişletmek için tıkla... Öyle değil ya konu açılsın diye yine de siz bilirsiniz.