Kız arkadaşın erkek arkadaşına kurulmak

Soldier83

Centipat
Daha fazla  
İyi akşamlar hemen konuya giriyorum. Kız arkadaşımın yakın bir erkek arkadaşı var. Aşırı kıl bir çocuk. Ben nefret ediyorum çocuktan.
Bugün de bu çocuğun boyun kilidi tarzı bir şey yaptı. Tabii ben çocuğa kitlendim, ters ters bakıyorum. Kız arkadaşım geldi ben böyle bir şeyi istemedim falan dedi. Gördüm, çünkü yapar yapmaz geri kaçtı. Ama çok sinirliydim.

İyi akşamlar hemen konuya giriyorum kız arkadaşımın yakın bir erkek arkadaşı var aşırı kıl bir çocuk ben nefret ediyorum çocuktan.
Bugünde bu çocuğun boyun kilidi tarzı bir şey yaptı tabii ben çocuğa kitlendim, ters ters bakıyorum. Kız arkadaşım geldi ben böyle bir şeyi istemedim falan dedi gördüm çünkü yapar yapmaz geri kaçtı ama çok sinirliydim.

Sonra bunu konuştuk.Ben eğer böyle yapacaksa görüşmemesini istedim.Haksız ben oldum.

Çocuk herkese yapabilir ona bir şey diyemezsin fakat sevgilin birinden uzak dur dedin diye sana haksız diyorsa sıkıntı var tabi kızı suçlar gibi bir tavır yapmadıysan. Bu durumlarda net olun ister kötü ister iyi istemiyorsanız uzak dur deyin. Bu konu hakkında çocuğu sertçe uyarmıyorsa veya uzaklaşmıyorsa size saygı duymuyordur sevgiliniz.

Çocuk herkese yapabilir ona bir şey diyemezsin fakat sevgilin birinden uzak dur dedin diye sana haksız diyorsa sıkıntı var tabii kızı suçlar gibi bir tavır yapmadıysan. Bu durumlarda net olun ister kötü ister iyi istemiyorsanız uzak dur deyin. Bu konu hakkında çocuğu sertçe uyarmıyorsa veya uzaklaşmıyorsa size saygı duymuyordur sevgiliniz.

Hocam ben kendisinin suçlu olmadığını söyledim zaten gördüm. Çünkü o eleman yapınca geri çekildi ona güzelce anlattım. Söylediği tek şey kötü niyetli davranmadığı bende dedim ki iyi veya kötü ne fark ediyor.

Dostum sen kıza onunla görüşme diyorsun ama o buna itiraz ediyorsa o kız sorunludur bence ben sana söyleyeyim.

Hocam kızların geneli böyle mi acaba bilmediğimden yakın arkadaşım falan diyorlar ya.

Çoçuğu çek konuş baktın terso yapıyor dal direk.

Düşündüm de disiplin cezası yersem sıkıntı MSÜ'ye girmeyi düşünüyorum çünkü.

Hocam ben kendisinin suçlu olmadığını söyledim zaten gördüm. Çünkü o eleman yapınca geri çekildi ona güzelce anlattım. Söylediği tek şey kötü niyetli davranmadığı bende dedim ki iyi veya kötü ne fark ediyor.

Hocam kızların geneli böyle mi acaba bilmediğimden yakın arkadaşım falan diyorlar ya.

Düşündüm de disiplin cezası yersem sıkıntı MSÜ'ye girmeyi düşünüyorum çünkü.
Açıkcası ben sevgilimin samimi olduğu bir erkek arkadaşı olmasını istemezdim karşıdaki erkeğin ne sevgiline karşı ne düşündüğünü tahmin edebiliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı