Soldier83
Centipat
Daha fazla
İyi akşamlar hemen konuya giriyorum. Kız arkadaşımın yakın bir erkek arkadaşı var. Aşırı kıl bir çocuk. Ben nefret ediyorum çocuktan.
Bugün de bu çocuğun boyun kilidi tarzı bir şey yaptı. Tabii ben çocuğa kitlendim, ters ters bakıyorum. Kız arkadaşım geldi ben böyle bir şeyi istemedim falan dedi. Gördüm, çünkü yapar yapmaz geri kaçtı. Ama çok sinirliydim.
Sonra bunu konuştuk.Ben eğer böyle yapacaksa görüşmemesini istedim.Haksız ben oldum.
Bugün de bu çocuğun boyun kilidi tarzı bir şey yaptı. Tabii ben çocuğa kitlendim, ters ters bakıyorum. Kız arkadaşım geldi ben böyle bir şeyi istemedim falan dedi. Gördüm, çünkü yapar yapmaz geri kaçtı. Ama çok sinirliydim.
İyi akşamlar hemen konuya giriyorum kız arkadaşımın yakın bir erkek arkadaşı var aşırı kıl bir çocuk ben nefret ediyorum çocuktan.
Bugünde bu çocuğun boyun kilidi tarzı bir şey yaptı tabii ben çocuğa kitlendim, ters ters bakıyorum. Kız arkadaşım geldi ben böyle bir şeyi istemedim falan dedi gördüm çünkü yapar yapmaz geri kaçtı ama çok sinirliydim.
Sonra bunu konuştuk.Ben eğer böyle yapacaksa görüşmemesini istedim.Haksız ben oldum.