Xatash1 Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #1 Hoşlandığım kızın yarın doğum günü hediye olarak ona bir atkı aldım. Küçük de bir not bırakmak istiyorum, ne yazabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Hoşlandığım kızın yarın doğum günü hediye olarak ona bir atkı aldım. Küçük de bir not bırakmak istiyorum, ne yazabilirim?
Abdulsamet1111 Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Haram işlerle uğraşma bence dostum.
Xatash1 Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2024 #3 Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Hoşlandığım kıza hediye almamın nesi haram?
Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Hoşlandığım kıza hediye almamın nesi haram?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.285 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Bence bu forumdan uzaklaş dostum.
Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Bence bu forumdan uzaklaş dostum.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 2.998 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 Giydikçe beni hatırlarsın falan yaz zaten kendin bir şey üretememişsin.
Waylon Park Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 Doğum günü sıram geldiğinde, bana hediye alman gerekmez; sen zaten aldığım en büyük hediyesin. Olabilir.
Doğum günü sıram geldiğinde, bana hediye alman gerekmez; sen zaten aldığım en büyük hediyesin. Olabilir.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 26 Kasım 2024 #7 Waylon Park dedi: Doğum günü sıram geldiğinde, bana hediye alman gerekmez; sen zaten aldığım en büyük hediyesin. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hoşlanıyor. Herşey ortaya çıkar.
Waylon Park dedi: Doğum günü sıram geldiğinde, bana hediye alman gerekmez; sen zaten aldığım en büyük hediyesin. Olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hoşlanıyor. Herşey ortaya çıkar.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.840 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #8 Gökyüzünü bulutlar sarsa ne olur? Gökyüzü, yine gökyüzü... Güz gider, kış biter, atkı çıkar. Atkı çıktığında tekrar görünür gökyüzü...
Gökyüzünü bulutlar sarsa ne olur? Gökyüzü, yine gökyüzü... Güz gider, kış biter, atkı çıkar. Atkı çıktığında tekrar görünür gökyüzü...
Waylon Park Picopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 98 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #9 Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Sokaklarda yaptığınız tebliğler yetmedi, şimdi de Technopat'a mı dadandınız? BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam hoşlanıyor. Herşey ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Çıksın, ne güzel
Abdulsamet1111 dedi: Haram işlerle uğraşma bence dostum. Genişletmek için tıkla... Sokaklarda yaptığınız tebliğler yetmedi, şimdi de Technopat'a mı dadandınız? BakıcıArthurMorgan dedi: Hocam hoşlanıyor. Herşey ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Çıksın, ne güzel
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.060 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 26 Kasım 2024 #10 Xatash1 dedi: Hoşlandığım kızın yarın doğum günü hediye olarak ona bir atkı aldım. Küçük de bir not bırakmak istiyorum, ne yazabilirim? Genişletmek için tıkla... Senin, benim içimi ıssıttığın kadar etkili olmasa da.... Hoşlandığım demişsin ama bu direkt nokta atışı oldu, etkili ama aranızdaki yakınlığa bağlı tabi. Gençlik günlerime döndürdün beni dostum
Xatash1 dedi: Hoşlandığım kızın yarın doğum günü hediye olarak ona bir atkı aldım. Küçük de bir not bırakmak istiyorum, ne yazabilirim? Genişletmek için tıkla... Senin, benim içimi ıssıttığın kadar etkili olmasa da.... Hoşlandığım demişsin ama bu direkt nokta atışı oldu, etkili ama aranızdaki yakınlığa bağlı tabi. Gençlik günlerime döndürdün beni dostum