Z Zidane0690 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Hiç kız arkadaşının olmaması normal bir durum mu? Lise sondayım.
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Şubat 2024 #2 Lisede düşünmen gereken en son şey bu olmalı.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #3 Gayet normal lise zamanında nerdeyse herkes cinsellik yaşamıyor veya sevgilisi olmuyor.
SenpaiKangal Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 614 1 Şubat 2024 #4 Vallahi bu durumdan bende muzdaribim lise sondayım halen bir lise aşkım olmadı hep birilerinin peşinden koştum
Vallahi bu durumdan bende muzdaribim lise sondayım halen bir lise aşkım olmadı hep birilerinin peşinden koştum
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #5 SenpaiKangal dedi: Vallahi bu durumdan bende muzdaribim lise sondayım halen bir lise aşkım olmadı hep birilerinin peşinden koştum Genişletmek için tıkla... Daha gençsin hocam illaki olur kendini geliştirirsen aşk ise boş iş.
SenpaiKangal dedi: Vallahi bu durumdan bende muzdaribim lise sondayım halen bir lise aşkım olmadı hep birilerinin peşinden koştum Genişletmek için tıkla... Daha gençsin hocam illaki olur kendini geliştirirsen aşk ise boş iş.
Z Zidane0690 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #6 566156 dedi: Lisede düşünmen gereken en son şey bu olmalı. Genişletmek için tıkla... En son düşündüğüm buydu heralde valla bi 10. sınıfta denemştim o da olmadı ondan sonra sallamadım ama değişik geldi okulda herkesin sevgilisi olunca
566156 dedi: Lisede düşünmen gereken en son şey bu olmalı. Genişletmek için tıkla... En son düşündüğüm buydu heralde valla bi 10. sınıfta denemştim o da olmadı ondan sonra sallamadım ama değişik geldi okulda herkesin sevgilisi olunca
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Şubat 2024 #7 @Zidane0690 yoktur ya öyle diyenlerin çoğu atıyor lise için baya azınlıkta sevgilisi olanlar. Puan olarak aşırı düşük lisedeysen belki olabilir de genel olarak eski nesillere göre daha az sevgili oluyor insanlar.
@Zidane0690 yoktur ya öyle diyenlerin çoğu atıyor lise için baya azınlıkta sevgilisi olanlar. Puan olarak aşırı düşük lisedeysen belki olabilir de genel olarak eski nesillere göre daha az sevgili oluyor insanlar.
Z Zidane0690 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #8 SeanStrickland dedi: @Zidane0690 yoktur ya öyle diyenlerin çoğu atıyor lise için baya azınlıkta sevgilisi olanlar. Puan olarak aşırı düşük lisedeysen belki olabilir de genel olarak eski nesillere göre daha az sevgili oluyor insanlar. Genişletmek için tıkla... Fldeyim valla puanı da yüksek ama yine çok eleman var tilt edici
SeanStrickland dedi: @Zidane0690 yoktur ya öyle diyenlerin çoğu atıyor lise için baya azınlıkta sevgilisi olanlar. Puan olarak aşırı düşük lisedeysen belki olabilir de genel olarak eski nesillere göre daha az sevgili oluyor insanlar. Genişletmek için tıkla... Fldeyim valla puanı da yüksek ama yine çok eleman var tilt edici
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Şubat 2024 #9 @Zidane0690 çoğu kişinin mi var? Ben de fendeydim bizim okulda sevgili yapan birkaç kişi vardı onların da aile durumu iyi olmayanların çoğu mezuna kaldı.
@Zidane0690 çoğu kişinin mi var? Ben de fendeydim bizim okulda sevgili yapan birkaç kişi vardı onların da aile durumu iyi olmayanların çoğu mezuna kaldı.
Z Zidane0690 Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #10 SeanStrickland dedi: @Zidane0690 çoğu kişinin mi var? Ben de fendeydim bizim okulda sevgili yapan birkaç kişi vardı onların da aile durumu iyi olmayanların çoğu mezuna kaldı. Genişletmek için tıkla... Valla 12de çok yok ama diğer altlarda baya var. Ama evet bizim sınıftan bi kızın sevgilisi 12 idi şu an mezun hala sürüyor ilişkileri:d Kız da mezuna kalacak kesin
SeanStrickland dedi: @Zidane0690 çoğu kişinin mi var? Ben de fendeydim bizim okulda sevgili yapan birkaç kişi vardı onların da aile durumu iyi olmayanların çoğu mezuna kaldı. Genişletmek için tıkla... Valla 12de çok yok ama diğer altlarda baya var. Ama evet bizim sınıftan bi kızın sevgilisi 12 idi şu an mezun hala sürüyor ilişkileri:d Kız da mezuna kalacak kesin