Kız Arkadaşla Yapılabilecek Etkinlikler

Ülkeyi Suriyeli ve Araplar işgal ettiğinden yapılan etkinliklerden keyif alınmayacaktır. Bu neden ile tek önerim evde oturup patlamış mısır eşliğinde yabancı dizi sezonu bitirmektir.

Müzeler gezilebilir. Benim en çok sevdiğim etkinliklerinden birisidir ancak maalesef pek fazla vakit ve imkan yok. Olsa hepsini gezerim. Müze önerisi olarak Aşiyan Müzesi'ni öneririm.

İki tarafın da ilgisi varsa doğa yürüyüşünü de öneririm. Muazzam olur.

Beraber kitap okumak falan diyenlere tilt oldum başka bir şey söylemeyeceğim şaka mısınız arkadaş.

Beraber kitap okumak bana göre de oluru olmayan ve sıkıcı bir etkinlik ancak iki kişinin ortak noktaları bol ise, hele ki benzer kitaplardan zevk alıyorlarsa birlikte bir kitap seçip, iki adet aldıktan sonra kendi başlarına okuyup, bir zaman sonra o kitap hakkında muhabbet edebilirler. Ben bunu arkadaşlarımla sık sık denemeye çalışırım. Eğer gerçekten ikimize de uyan bir kitap ise okuduğumuz ve birbirimize anlattığımız bir kitap olur. Fakat birlikte de dörtlükler vesaire okunulabilir. Onların sıkıcı olmayacağına eminim.

Florya’da Aqua Florya’ya gidilir. Akvaryum gezisinden sonra ister AVM içindeki deniz manzaralı mekanlardan birinde isterse yan taraftaki büyükşehir belediyenin sosyal tesisinde denize karşı yemek yenir ve kahve içilir. Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçakların manzarasında çok güzel vakit geçirilebilir.

Umarım ileride bir gün bu konuyu açmak için mazeretim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…