Üstüne dusuyorum cunku seviyorum ama yalan söyledigini bariz belli ediyor bide bi ara arkadasıma sey demiş: Ben ona üzülmemesi icin yazmıyorum demişSürekli sen bilirsin, keyfin bilir gibi cevaplar ver, mesela imkanım olsa yazarım dediğinde sen bilirsin falan de, biraz fazla üstüne düşüyorsun sanırım, düşme.
Ya da aynısını yapabilirsin o yazdığında 1-2 saat bakma mesajlara yazmaya devam etsin ederse, kısa cevaplar ver geçir, işim var de mesela aynen de geç.
Çok itici gibi geliyor ama etkilidir.
Dostum kız sana boşa umut vermek istemiyor işte. Arkadaşın dediği gibi yaparsan, kızın ilgisi kontigaranti senden kayacak zaten, çünkü elinde olsa şu an bitirmek isteyecek bu işi. Az bir ihtimal olsa da elde etme ihtimalin var, tabii emek vermek istiyorsan bu işe. Efendi, mülayim gibi görünüp biraz kırık olacaksın, özgüvenli olacaksın. Bir adım ötesini istediğini ve bunun için emek verdiğini kız sende okuyacak. Tabii ki bu kızın kişiliğine bağlı olarak değişir, okumasının kriterlerinden vs. bahsediyorum.Üstüne dusuyorum cunku seviyorum ama yalan söyledigini bariz belli ediyor bide bi ara arkadasıma sey demiş: Ben ona üzülmemesi icin yazmıyorum demiş
Bu laftan ne cıkarmalıyım sizce?
Valla öyle oldugunu okuyor zaten baya sakin ve duzgun bir sekilde ilerliyorum ve dedigin gibide yapıyorum zaten ama bilmiyorum zaten kiz zamaninda bi arkadasima (iste 3-4 ay sonra telefonu verdiklerinde) ben onu uzmemek icin yazmiyorum demis en merak ettigim sey bu benim bu laftan ne cikarmam lazim?Dostum kız sana boşa umut vermek istemiyor işte. Arkadaşın dediği gibi yaparsan, kızın ilgisi kontigaranti senden kayacak zaten, çünkü elinde olsa şu an bitirmek isteyecek bu işi. Az bir ihtimal olsa da elde etme ihtimalin var, tabii emek vermek istiyorsan bu işe. Efendi, mülayim gibi görünüp biraz kırık olacaksın, özgüvenli olacaksın. Bir adım ötesini istediğini ve bunun için emek verdiğini kız sende okuyacak. Tabii ki bu kızın kişiliğine bağlı olarak değişir, okumasının kriterlerinden vs. bahsediyorum.
Üst mesajda dediğimi çıkarman lazım. Kız seni bekletiyor, sana kapı aralıyor. Senin daha hızlı olman gerekiyor bence bu konuda. Ama pat diye değil, kıza olan ilgini kademe kademe arttıracaksın. Ret yeme ihtimalini düşürecektir. Yersen de sağlık olsun zaten orası ayrı fakat yememek için bu dediklerim hayatını kurtaracaktır. Kız sana açık kapı bırakmış dediğim gibi, ama bir sonuç bekliyor senden. Bol şans.Valla öyle oldugunu okuyor zaten baya sakin ve duzgun bir sekilde ilerliyorum ve dedigin gibide yapıyorum zaten ama bilmiyorum zaten kiz zamaninda bi arkadasima (iste 3-4 ay sonra telefonu verdiklerinde) ben onu uzmemek icin yazmiyorum demis en merak ettigim sey bu benim bu laftan ne cikarmam lazim?