Kız bana yalan mı söylüyor?

Biri kızı manipüle ettirmeye çalışır, biri "gerçek seven her türlü uğraşır" tarzı arabesk moda girer... Bana sadece bir tane örnek kişi gösterin sizi siz olduğunuz için seven!

@TerabyteForever ilişkiler zaten çıkar üzerine kuruludur. Bunun aksine bir şey söylemiyorum. Örneğin siz "A" kişisini bir sebepten dolayı seversiniz ya da hoşlanırsınız. Hoşlandığınız için de sürekli onunla vakit geçirmek istersiniz ya da bir fırsatını bulur, gene de onunla konuşursunuz. Bunda arabesk mod olan veya yanlış olan kısım nedir? Anlatırsanız dinlemek isterim.

Sizin az önce "seven zaten sana gelir" diye iddia ettiğiniz kısım arabesk. İnsan ilişkileri böyle değil. Bu kız bu elemanın niyetini biliyor fakat elemanda bir karşı atak göremeyince yedekte tutuyor. İlişkiler karşılıklı emek olmadan yürümez.

@TerabyteForever daha doğrusu şu şekilde diyebiliriz ki arkadaşın iyi niyetli olduğunu düşündüğünden dolayı kaybetmek istemiyor ve alternatif konumda tutmaya çalışıyor. Bu da arkadaş açısından oldukça kötü bir durum, şahsen kimsenin alternatifi ya da konumu kısmında olmak istemem. Siz benim söylediğim şeye her ne kadar arabesk mod olarak baksanız da dediğim gerçekten doğru. Yazmak isteyen bir yolunu bulup gene de yazıyor.

Hocam amacımız aynı, arkadaşın mutluluğu. Kendisinin duygularını aynı yoldan geçmiş birisi olarak anlıyorum, anlıyoruz. Fakat ben şunu da çok iyi biliyorum ki, aşkta gurur olmaz. Gurur yapmak, duyguları gizlemektir. Duygular çiftler arasında gizlenince neden aşk diye bir şey olsun ki?

Bence kızın onu yedek planda tutması iyi bir şey. Arkadaşın verdiği ilgiyi seviyor. Fakat arkadaş bu ilişkide herhangi bir hak sahibi değil şu anda, ne bir flörtler kızın gözünde ne de başka bir şey. Bu yüzden hanım kızımızın bence her genç kızda olduğu gibi başka erkeklerle takılma hakkı var. Çünkü arkadaşımızın dediğim gibi, şu an kızla ilişkisi üzerinde hiçbir hak iddiası olamaz. Ta ki kız ondan umut ışığı görüp diğer tüm kişileri aynı şu anda arkadaşa uyguladığı gibi yedeğe alana dek.

@TerabyteForever kendi izlenimlerimi ve deneyimlerimi aktarmak isterim ki bir kızın yedek konumuna alması çok da iyi bir şey değil maalesef. Herkesle lay lay lom eğlence yaparken bana gelip kem küm ederse de şahsen böyle bir arkadaşlık ve sevgili ilişkisinin yürümesini istemem. Zamanında acı bir şekilde deneyimledim ve gerçekten de pek iyi olmuyor.

Hocam ben aldatiyormu yazmistim belki anlarsiniz diye fakat anlamayanlar icin kizla zaten sevgiliyim 7-8 aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…