Kız benden hikayesini gizlemiş

Gdjer372

Hectopat
Her gün WhatsApp'ta 30 40 dk konuşuyoruz. Arkadaşız, aramız oldukça iyi ama geçen hafta Instagram profiline baktığımda öne çıkarılanlarını göremedim. Arkadaşlarımın telefonundan baktığımda görülüyordu. Yani benden gizlemiş. 900 küsur takipçisi var tanımadığı insanlarla paylaşıyor ama neden benden gizliyor hiçbir anlam veremedim. Paylaştığı şeyler genelde selfie falan. Kafayı yiyeceğim, aramız iyi olmasa gizlemesini anlarım ama bu olayın hiçbir mantığı yok. Çok samimiyiz neden benden gizlediğine anlam veremiyorum. Bundan nasıl bir anlam çıkarırsınız siz?

Arkadaşın değil, senden faydalanıyor sadece. İnsan arkadaşından hikayesini gizlemez. Sen şimdi buna hediye falan da alıyorsundur, yazık haline.

Arkadaşın değil, senden faydalanıyor sadece. İnsan arkadaşından hikayesini gizlemez. Sen şimdi buna hediye falan da alıyorsundur, yazık haline.
Bu arkadaşa katılıyorum ve seni yedekte tutuyor. Seni yedekte tutan biriyle arkadaşlık kuracaksan tabii ki kendi tercihin, bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…