Kız benden hoşlanıyor ama konuşmuyor

Walterwhite11

Centipat
Daha fazla  
Şimdi çok uzatmaya gerek yok. Sınıfta bir kız var benden hoşlanıyor. Çoğu kişiyle de konuşuyor. Sınıftan benden hoşlandığını çok net anlıyorum. Muhtemelen bu aşk konusunda biraz çekingen. Konuşma başlatmıyor ama bu zamana kadar yaşadığım şeylerden ben adım atmak istemiyorum. Böyle de bir yere varmayacak gibi hissettim.

Sizce ne yapmalıyım? İg var, takipleşmiyoruz. Bir ara istek atacağım ama nasıl başlatabilirim konuşmayı? Okulda kantinde bir kahve içelim diyeceğim ama teneffüste de ya arkadaşı oluyor yanında ya da dışarı çıkıyor. Vakit bulamıyorum. Sizce Ig'den başlatıp sonra buluşma falan mı ayarlasam? Kafam karışık, sizce ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söyleyeceklerimi kızın kesinlikle senden hoşlandığı ihtimaline dayanarak söyleyeceğim; Maalesef ki kızlar ilk adımı atmıyor ve erkekten bekliyorlar. Kızla teneffüste ufak bir sohbet açabilirsin, ortak hobiniz varsa onun hakkında da konuşabilirsiniz. Yani bu sana kalmış bir şey, doğal ol, yanına git sohbet et. Eğer sohbet akıcı bir şekilde devam eder ve kız da memnun olursa devamı zaten gelir.

Söyleyeceklerimi kızın kesinlikle senden hoşlandığı ihtimaline dayanarak söyleyeceğim; Maalesef ki kızlar ilk adımı atmıyor ve erkekten bekliyorlar. Kızla teneffüste ufak bir sohbet açabilirsin, ortak hobiniz varsa onun hakkında da konuşabilirsiniz. Yani bu sana kalmış bir şey, doğal ol, yanına git sohbet et. Eğer sohbet akıcı bir şekilde devam eder ve kız da memnun olursa devamı zaten gelir.

Evet söylediklerin mantıklı ama işte teneffüste asla boş görmüyorum genelde dışarı çıkıyor bu yüzden ne yapayım diye düşünüyorum sınıfta da arkadaşları yanında oluyor nadir bazı anlat oluyor tek kalıyor

@Walterwhite11 evet konusmuyorsa çok yüksek ihtimalle hoşlanmıyor ve aşırı utangaç iki ihtimal de kötü gerçi ama yine de olmaya çalışırım yani neye göre verdin bu kararı?

Şöyle zaten bu kızla önceden de konuşmuyorduk yani ben herkesle konuşmuyorum o da bu yüzden benimle konuşmuyordu fakat bu ayrı arada bir konuştuğu oluyor tabii bir şey falan istediği zaman bu karara da şu şekilde vardım erkek arkadaşlarım var onunla da arkadaşlar yani bir ara teneffüste dalga geçer gibi işte bana dedi senden hoşlanıyor falan baktım o da saçmalama falan demiyordu gülüyordu sadece geçenlerde de aynı şey oldu bir de bakışlarına dayanarak çünkü gerçekten normal bakış değil bence işte saçmalama bakılmayla anlamazsın falan diyebilirsin ama anlıyorum sen de görsen illaki anlayabilirsin bence hala aynı şekilde sadece bakışmalar devam ediyor yani bunlara göre mi bunu diyorsun diyecek olursan evet eminim sadece çekingen olduğu için adım atmamı bekliyor olabilirim peki sence ne yapmalıyım?

@Walterwhite11 hata yapıyorsun işte başta çok duygusal yatırım yapıyorsun yok iste bakıyor bu kızın başkasına böyle bakmadığı belli mi değil kız çekingen de değil anlattığın kadarıyla eğlencesine bile bakıyor olabilir ki yüksek ihtimalle öyle. Cidden hoslansa sen yürümesen bile sana yakın olmaya çalışabilir çalışmasa bile en basitinden bütün gün arkadaşlari ile takılmaz senin onların yanında yürümeyecegini bildiği için.

@Walterwhite11 hata yapıyorsun işte başta çok duygusal yatırım yapıyorsun yok iste bakıyor bu kızın başkasına böyle bakmadığı belli mi değil kız çekingen de değil anlattığın kadarıyla eğlencesine bile bakıyor olabilir ki yüksek ihtimalle öyle. Cidden hoslansa sen yürümesen bile sana yakın olmaya çalışabilir çalışmasa bile en basitinden bütün gün arkadaşlari ile takılmaz senin onların yanında yürümeyecegini bildiği için.

Peki bakışma konusu hariç o ortak olan arkadaşlarım ciddi olarak söylemese de benden hoşlandığını söylediğinde itiraz etmedi sadece bana bakıp gülüyordu peki sence de normal bir şey mi bir kıza sevmediği birisini seviyor diye itiraf attığı zaman karşı çıkmaz mı gözünün içine bakıp gülümser mi sadece? Geçen 2 gün önce de oldu aynı şey yine bana bakmasa da gülüyordu söyledikten sonra neden karşı çıkmıyordu peki bu da mı eğlenmek? Bahsettiğim kişi bu kadar karaktersiz birisi değil sana burdan ne anlatsam boş sen sadece ne yapabilirim bunu söylesen biticek olay

@Walterwhite11 kıza kendin yuruyemeyip araya 20 tane aracı koyman soğuması için yeterli sebep zaten de hala anlattığın yerde hoşlandığina dair bir ipucu yok çok kotu Türkçeyle yazdığın için anladığım kadarıyla yazıyorum kıza hoslaniyo musun demişler gülmüş diyelim ki hiç hoşlanmıyorum dese o tipe bakıcam dese haklı olarak sinirlenirdin ve başına bela alabilirdi kız eğer cidden sıkıntılı biri olsan. Hem de boşu boşuna düşman edinmek olur hele bir de egleniyosa ki kız çekingen biri de değil anlattığın kadarıyla açık kapı bırakmak ekmeğine yağ sürer ama kıza yürümek istiyosan kıza yaptığın hatadan dolayı normalden az şansın olduğunu bilerek yürü belki küçük de olsa bir şansın kalmış olabilir olmazsa da umursama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı