HüzünlüBirpanda Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 0 3 Ekim 2024 #1 Bir tane kızla konuşuyordum okulda amacım kötü değildi sadece arkadaş olmaya çalışıyordum. Ama o ondan hoşlandığımı falan zannetti. Engelledi konuşmuyor ne yapmalıyım?
Bir tane kızla konuşuyordum okulda amacım kötü değildi sadece arkadaş olmaya çalışıyordum. Ama o ondan hoşlandığımı falan zannetti. Engelledi konuşmuyor ne yapmalıyım?
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 3 Ekim 2024 #2 Hiçbir şey.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Ekim 2024 #3 Okulda normal takıl. Kızla tek kelime konuşmana gerek yok.
HüzünlüBirpanda Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 0 4 Ekim 2024 #4 incisquirtle dedi: Hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... armas dedi: Okulda normal takıl. Kızla tek kelime konuşmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ya sıkıntı şu ortak arkadaşlarımız var o da onların yanlarında olduğu için gidesim gelmiyor.
incisquirtle dedi: Hiçbir şey. Genişletmek için tıkla... armas dedi: Okulda normal takıl. Kızla tek kelime konuşmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ya sıkıntı şu ortak arkadaşlarımız var o da onların yanlarında olduğu için gidesim gelmiyor.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 4 Ekim 2024 #5 HüzünlüBirpanda dedi: Ya sıkıntı şu ortak arkadaşlarımız var o da onların yanlarında olduğu için gidesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gitme zaten. Başka kızların yanına git.
HüzünlüBirpanda dedi: Ya sıkıntı şu ortak arkadaşlarımız var o da onların yanlarında olduğu için gidesim gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Gitme zaten. Başka kızların yanına git.