Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ocak 2022 #11 Brazen dedi: Zaten öyleyim? Genişletmek için tıkla... Kabuğundan çıkman gerek o zaman. Özgüvenin olmaması sadece kız arkadaş edinme konusunda değil iş hayatı ve gibi önemli alanlarda sorunlar yaratır.
Brazen dedi: Zaten öyleyim? Genişletmek için tıkla... Kabuğundan çıkman gerek o zaman. Özgüvenin olmaması sadece kız arkadaş edinme konusunda değil iş hayatı ve gibi önemli alanlarda sorunlar yaratır.
5 515538 Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 127 28 Ocak 2022 #12 Özgüven karmaşık bir konu, tavsiyeler genelde bir işe yaramazlar. Kendine uygun bir özgüven kazanma metodu oluşturmalısın. Her insanın yaşam standartı, ne yapabilip ne yapamayacağı aynı değil.
Özgüven karmaşık bir konu, tavsiyeler genelde bir işe yaramazlar. Kendine uygun bir özgüven kazanma metodu oluşturmalısın. Her insanın yaşam standartı, ne yapabilip ne yapamayacağı aynı değil.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.908 Çözümler 2 Yer İzmir 28 Ocak 2022 #13 Bosver kardeşim takma bu işleri.
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.112 28 Ocak 2022 #14 Hayır bir sıkıntı yok bence. Ama ilk yazı böyle olmamalı birde Profil fotoğrafın çekici olmalı dostum.
Hayır bir sıkıntı yok bence. Ama ilk yazı böyle olmamalı birde Profil fotoğrafın çekici olmalı dostum.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 29 Ocak 2022 #15 JobenN dedi: Hayır bir sıkıntı yok bence. Ama ilk yazı böyle olmamalı bir de profil fotoğrafın çekici olmalı dostum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafım bu. Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Genişletmek için tıkla... Bence gayet çekici.
JobenN dedi: Hayır bir sıkıntı yok bence. Ama ilk yazı böyle olmamalı bir de profil fotoğrafın çekici olmalı dostum. Genişletmek için tıkla... Profil fotoğrafım bu. Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Genişletmek için tıkla... Bence gayet çekici.
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.112 29 Ocak 2022 #16 Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Eki Görüntüle 1286581 Bence gayet çekici. Genişletmek için tıkla... Çekici veya hoş durduğunu düşünüyorsanız problem yok.
Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Eki Görüntüle 1286581 Bence gayet çekici. Genişletmek için tıkla... Çekici veya hoş durduğunu düşünüyorsanız problem yok.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #17 Brazen dedi: Arkadaşlar durum bu ne yapılmalı sizce? Eki Görüntüle 1285051 Genişletmek için tıkla... Kanka hızlı gitmişsin, tanışmak istemiyor o yüzden bırak bence. Hikaye falan attığında alev falanda atma sıkıntı olur. Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Eki Görüntüle 1286581 Bence gayet çekici. Genişletmek için tıkla... Ben düşerdim.
Brazen dedi: Arkadaşlar durum bu ne yapılmalı sizce? Eki Görüntüle 1285051 Genişletmek için tıkla... Kanka hızlı gitmişsin, tanışmak istemiyor o yüzden bırak bence. Hikaye falan attığında alev falanda atma sıkıntı olur. Brazen dedi: Profil fotoğrafım bu. Eki Görüntüle 1286581 Bence gayet çekici. Genişletmek için tıkla... Ben düşerdim.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 29 Ocak 2022 #18 gokpeedy dedi: Kanka hızlı gitmişsin, tanışmak istemiyor o yüzden bırak bence. Hikaye falan attığında alev falanda atma sıkıntı olur. Ben düşerdim. Genişletmek için tıkla... En nefret ettiğim şeydir alev atmak. Zaten hayatta atmam.
gokpeedy dedi: Kanka hızlı gitmişsin, tanışmak istemiyor o yüzden bırak bence. Hikaye falan attığında alev falanda atma sıkıntı olur. Ben düşerdim. Genişletmek için tıkla... En nefret ettiğim şeydir alev atmak. Zaten hayatta atmam.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #19 Brazen dedi: En nefret ettiğim şeydir alev atmak. Zaten hayatta atmam. Genişletmek için tıkla... Yinede bir şey attığında hızlı gitme.
Brazen dedi: En nefret ettiğim şeydir alev atmak. Zaten hayatta atmam. Genişletmek için tıkla... Yinede bir şey attığında hızlı gitme.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 29 Ocak 2022 #20 gokpeedy dedi: Yine de bir şey attığında hızlı gitme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.