Kız için yılbaşı hediyesi önerisi

FahrenHite

Decapat
Arkadaşıma hediye almam lazım. Onun arkadaşlarına sordum, BTS falan takip ediyormuş. Bence öyle bir şey almayayım. Empati yapacak olursak, sınıf içinde arkadaşlarım beni BTS'li hediye ile görse gülerdi. Komik duruma düşmesin. Arkadaşdan bahsedeyim biraz. Sessiz birisi. Çok konuşmuyor. Sınıftaki en başarılı öğrenci (not olarak). Arkadaşla şimdiye dek hiç konuşmadım. 9. sınıfım zaten. Bu kadar. Bütçe maksimum 70 TL.

Son düzenleme:
1. Olarak en güzel hediyelerden birisi değer verdiğin insanlar hakkında orda burada "kız" "oğlan" "çocuk" diye bahsetmemek olur
2. Olarak güzel bir kitap alabilirsin.

1. olarak en güzel hediyelerden birisi değer verdiğin insanlar hakkında orada burada "kız" "oğlan" "çocuk" diye bahsetmemek olur.
2. olarak güzel bir kitap alabilirsin.

Ben zaten öyle demedim otomatik öyle çevirdi ben yılbaşı hediyesi yapmıştım başlığı.

Bildiğime göre BTS'in çizgi filmce simgeleri var onları kullanıyorlar. Kullandığın alışveriş sitesinden veya programından onların pelüş haline bakabilirsin eğer şu çizgi filmce simgeleri bulursam sana atarım.

Kar küresi alma da ne alırsan al.

Ben başlığa Bts seviyor ama olmasın yazdım. Neden herkes bts albüm, bts peluş oyuncak falan yazıyor ya. Şöyle takı makı bir şeyler alacağım da tam olarak ne alsam ona karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…