Kız ilk adımı attı

zachaer21

Hectopat
Daha fazla  
Kız adım attı bende o kendini yedekte görmesin diye çok üstüne düştüm ama ben bir hata yaptım el şakası ama çok alındı. Bende özür diledim peşinden kostüm en son çiçek aldım ama bana seni üzerim dedi. Bana çok umut verdi.

Hep bana anlık olarak fotoğrafını atı hata bir ara aşkım dedi, ağzından kaçırdı ama ben çok pişman oldum ne yapsam afetmedi anlamış değilim su an saldım en son engel attı her yerden ama telefonu çalıyor açmıyor. Dönecek hissi var en son demiş benim peşimi bırakmasa aileme solerim eskiden bir ilişki yaşamış yara almış, ablasından öğrendim onun etkisi mi var ve kız çok çalışıyor bana dedi ben kendime zaman ayıramıyorum sana ayiramam. Ya istemiyordun neden bana yazdın umut verdin sonra mal gibi bıraktın arkadaş.

Ya anlamadim gitti hani bana öpücük atıp anlık atıyordu. Benimle geliyor durağa falan birakiyordum araba ile evine de bıraktım, anlamadım arkadaş en son ağlayarak seni istemiyorum dedi.

Başkası ile görüşemiyorum artık korkuyorum. Hissizleştirdi bu durum ben tutulmuştum ona.

Su an farklı kız ile görüşüyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum ama bana bir bakıyordu gözleri ile ben tufan oldum. Ne yapsam dönmedi mecbur zamana bıraktım bana en son dedi ben kimse ile ilişki düşünmüyorum, araştırdım cidden kimse ile görüşmemiş eski sevgilisinin ardından ama bana ilk adımı o atı döner mi? Acaba hani beni istemeseydi ailesine benden bahsetmezdi bence. Daha 1 haftadır flört ediyorduk ben kendim dedim ben seni seviyorum. Lan ne oldu ise ondan sonra oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…