Hocam Gamepass üyeliğiniz var mı bilmiyorum ama orada bu tarz oyunlar eminim vardır. Ben aboneliği iptal ettirdiğim için net bilmiyorum ama 200 lira gibi bir fiyata bir sürü oyun deneyimlersiniz hem siz hem de kardeşiniz.
Hocam Game Pass üyeliğiniz var mı bilmiyorum ama orada bu tarz oyunlar eminim vardır. Ben aboneliği iptal ettirdiğim için net bilmiyorum ama 200 lira gibi bir fiyata bir sürü oyun deneyimlersiniz hem siz hem de kardeşiniz.
Hocam dediği oyunları pek beğenmedim, ilk başta konuyu açtığımda yazdım bazı şeyler vardı; kıyafet giydirme ve karakter oluşturma tarzında olmasın diye.
Hocam dediği oyunları pek beğenmedim, ilk başta konuyu açtığımda yazdım bazı şeyler vardı; kıyafet giydirme ve karakter oluşturma tarzında olmasın diye.
Hocam karakter oluşturma ve giydirme sims ve inzoi de başlangıçtaki sadece 30 dakikalık kısmı kaplıyor. Ondan sonra yaptığınız karakterlerle yaşamaya başlıyorsunuz. Çalışıyorsunuz ev alıyorsunuz arkadaş yapıyorsunuz evcil hayvan ediniyorsunuz vb. yani yaşam simulasyonu. Bu yüzden ben arkadaşın önerdiği oyunlarda bir anormallik görmedim o oyunları yeniden gözden geçirmenizi öneririm karakter yapma ve giydirme max 30 dk.