Kız kardeşe alınabilecek hediyelik eşya önerisi

829369

Centipat
Merhaba kardeşimin doğum günü yaklaşıyor. Aklımda birkaç tane fikir var fakat bütçe bakımından biraz sıkıntıdayım ve biriktirmeye yetecek para kalmadı.

Bildiklerimden biri şu; Fujifilm Instax mini model fotoğraf makinelerini istediğinden bahsetmişti özellikle pembe renk olanından, muhtemelen estetik durduğu için. Ancak bütçem daha çok 2000 civarı olduğu için maalesef bu seçeneği eliyorum.

Hello kitty tarzı şeyler hoşuna gider diye düşünüyordum birkaç tane biriktirdiği mini figürler vardı. Ama sipariş edeceğim şeyin basit kaçmasından, ilanda gördüğüm kadar güzel görünmeyeceğinden korktuğum için funko pop figürlerden alayım dedim ama çok çeşit ve uygun fiyat bulamadım ama yine de belki alabilirim. Eğer önerebileceğiniz başka hello kitty temalı ürünler olursa beklerim.

Rastgele dolaşırken bir forumda gördüm, CP1 bu tarz bir bluetooth/cd çalar var, üstüne CD'nin albüm resmini takabiliyorsunuz hem dekoratif hem de kullanışlı fakat maalesef Türkiye'de bu tarz bir ürün bulamadım.

Benim fikirlerim bunlar, önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Sevdiği bir Game of Thrones, Marvel veya Disney kahramanı varsa eğer onları çağrıştıran Pandora charm ve bileklik alabilirsin. Hem bütçene yakın bir fiyat çıkıyor hem de bu Pandora'nın popülaritesi hiç bitmeyecek gibi her gün daha da artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…