ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #11 Hocam sildim o oyunu deyin.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 4 Eylül 2022 #12 Siberci07 dedi: Hocam lol oynatın, minecraft oynatın, roblox oynatın, Gta oynatın, * Not : Ya da lol oynatmayın. Genişletmek için tıkla... GTA serilerinin çoğunda +18 ve kumar bulunuyor. Roblox ve Minecraft iyi bir seçim. Terraria da olabilir güzel oyundur.
Siberci07 dedi: Hocam lol oynatın, minecraft oynatın, roblox oynatın, Gta oynatın, * Not : Ya da lol oynatmayın. Genişletmek için tıkla... GTA serilerinin çoğunda +18 ve kumar bulunuyor. Roblox ve Minecraft iyi bir seçim. Terraria da olabilir güzel oyundur.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 4 Eylül 2022 #13 Snorem dedi: GTA serilerinin çoğunda +18 ve kumar bulunuyor. Roblox ve Minecraft iyi bir seçim. Terraria da olabilir güzel oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin?
Snorem dedi: GTA serilerinin çoğunda +18 ve kumar bulunuyor. Roblox ve Minecraft iyi bir seçim. Terraria da olabilir güzel oyundur. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.137 Makaleler 1 Çözümler 15 4 Eylül 2022 #14 455146 dedi: Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... 10 yas henuz bu tarz bilgisayar oyunlari icin cok kucuk demek. O yaslarda oynayabilecegi cocuklar icin ozel olarak yapilmis pek cok oyun var.
455146 dedi: Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... 10 yas henuz bu tarz bilgisayar oyunlari icin cok kucuk demek. O yaslarda oynayabilecegi cocuklar icin ozel olarak yapilmis pek cok oyun var.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 4 Eylül 2022 #15 455146 dedi: Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın?
455146 dedi: Hocam 5 yaşındaki çocuk değil ki bu. Nereye kadar kısıtlayabilirsin? Genişletmek için tıkla... Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 4 Eylül 2022 #16 Snorem dedi: Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın? Genişletmek için tıkla... 5 yaşındaki çocuk gibi kandırmazsın. Oynamasa bile o içeriğe erişemez mi?
Snorem dedi: Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın? Genişletmek için tıkla... 5 yaşındaki çocuk gibi kandırmazsın. Oynamasa bile o içeriğe erişemez mi?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #17 Onun yanında oynamayın hatırlamasın?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 4 Eylül 2022 #18 GTA’da +18 gece kulübüne gitmediği sürece yok sayılacak kadar az. Birkaç görev var onları da siz oynayın sıkıntı olmaz.
GTA’da +18 gece kulübüne gitmediği sürece yok sayılacak kadar az. Birkaç görev var onları da siz oynayın sıkıntı olmaz.
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 4 Eylül 2022 #19 Snorem dedi: Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın? Genişletmek için tıkla... Niye hocam ben 6-7 yaşındayken GTA SA oynuyordum. Konu sahibine tavsiyem kardeşini farklı oyunlar söylesin Roblox, Valorant, Minecraft vb.
Snorem dedi: Yaşına göre oynayabileceği oyun çok var. GTA'mı oynasın? Genişletmek için tıkla... Niye hocam ben 6-7 yaşındayken GTA SA oynuyordum. Konu sahibine tavsiyem kardeşini farklı oyunlar söylesin Roblox, Valorant, Minecraft vb.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 4 Eylül 2022 #20 455146 dedi: 5 yaşındaki çocuk gibi kandırmazsın. Oynamasa bile o içeriğe erişemez mi? Genişletmek için tıkla... Erişebileceğini pek sanmıyorum ama bu tür oyunlarda (hele ki GTA gibi bir oyunda) bu göz önüne sokuluyor.
455146 dedi: 5 yaşındaki çocuk gibi kandırmazsın. Oynamasa bile o içeriğe erişemez mi? Genişletmek için tıkla... Erişebileceğini pek sanmıyorum ama bu tür oyunlarda (hele ki GTA gibi bir oyunda) bu göz önüne sokuluyor.