Kız kardeşle hiç anlaşamamak

916469

Picopat
Kendisiyle aramda 2-3 yaş olmasına rağmen yaşıtmışız gibi davranıyor. Konu ne olursa olsun hiçbir şeye saygı duymuyor ve sürekli kendini benimle kıyaslıyor. Söylediğim her şeye hakaretle ve küfürle karşılık veriyor. Artık çekilmez hâle geldi. Ailemle de bu konuyu defalarca konuştum fakat hiçbir etkisi olmadı. Zaten kardeşimi böyle yapanlar da kendileri bir nevi.

Çevresi "keko" denilebilecek tiplerle dolu ve çok memnun bu durumdan. Yaşadığımız ildeki en kötü liseye gidiyor. Eğitim durumu da kötü kendisinin. Her anlamda çok sıkıntılı bir tip ve maalesef aynı evde yaşıyoruz. Dışarıda görsem yönümü değiştireceğim türden biri. Lisenin son yılındayım üniversiteye başladıktan sonra aramıza mesafe koyma şansım olur mu acaba merak ediyorum.

Üniversite çağına gelince düzeliyorsunuz. Ne yaparsan yap bir kardeş daha bulamazsın dünyada. Huyuna git demiyorum ama biraz zaman ver ve sabret.
Tavırları gerçekten çok saygısızca ve saygısızlık alttan alamadığım şeylerden biri. Sadece çıkarı olduğu zaman kardeşimmiş gibi davranıyor. Aileme karşı da aynı fakat ailem hiç tepki vermiyor aksine üstüne daha çok düşüyorlar. Artık sesinden bile rahatsız oluyorum. Sırf ondan uzakta kalmak için üniversitede ayrı eve çıkmayı düşünüyorum.

İkiniz de ergenlik çağındasınız. Belki de ergenliğin vermiş olduğu asilikle minik meseleleri büyütüyor olabilirsiniz. Zamanla düzelebilir. Kıyaslama konusu ikinizin de kız olmanız kaynaklı olabilir.

İkiniz de ergenlik çağındasınız. Belki de ergenliğin vermiş olduğu asilikle minik meseleleri büyütüyor olabilirsiniz. Zamanla düzelebilir. Kıyaslama konusu ikinizin de kız olmanız kaynaklı olabilir.
Mümkün . Kendisini sürekli benimle kıyaslıyordu zaten ama bu aralar çok daha fazla yapıyor bunu. Sinirim bozuluyor ister istemez.

Mümkün . Kendisini sürekli benimle kıyaslıyordu zaten ama bu aralar çok daha fazla yapıyor bunu. Sinirim bozuluyor ister istemez.
Büyüdükçe geçiyor. Abimle ergenlik çağındayken neredeyse yumruklaşacak düzeyde kavga eşiğine gelirdik. Büyüdükçe ne kadar saçma sebepler olduğunu anlıyorsunuz. Zamana bırakın. Kardeşinizden nefret etmeyin.

Hocam bazılarının ergenlikleri zor geçiyor siz araya mesafe koyun çünkü anlaşmaya çalışmak anlamsız ergenliği bitince aklı başına gelir zaten.

Ben de geçmesini umuyorum. Yoksa bağımı tamamen koparacağım.

Hocam bazılarının ergenlikleri zor geçiyor siz araya mesafe koyun çünkü anlaşmaya çalışmak anlamsız ergenliği bitince aklı başına gelir zaten.
Umarım. Söylediğim her şeyi tehdit olarak algıladığı için iletişim kurmayı kestim zaten. Asgari düzeyde şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…