Kız kardeşle hiç anlaşamamak

O zaman bilmiyorum ama bence onu duymazdan gelmek işe yarayabilir. Ayrıca üniversitede şehir dışı yatılı bir okul yazarsan ondan kurtulursun.

İstanbulda yaşıyorum ve gitmek istediğim üniversite de İstanbulda ama bilmiyorum artık. Ev arkadaşı falan bakacağım sanırım seneye.
Hocam hangi üniversiteyi hedefliyorsunuz? Eğer yakın puanlı bir üniversite biliyorsam başka şehirde yardımcı olabilirim.

İstanbulda yaşıyorum ve gitmek istediğim üniversite de İstanbulda ama bilmiyorum artık. Ev arkadaşı falan bakacağım sanırım seneye.
Hocam bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa ve cidden her günün sana sıkıntı veriyorsa ayrı eve çıkabilirsin ileri zamanlarda.

Kardeşimin bu tavırları olmasaydı eğer harika vakit geçireceğimize inanıyorum. Çok nadiren de olsa bazen bu tavırları takınmayı bırakıyor ve keyifli vakit geçiyoruz. Ama bu sadece yılda 1 kez falan oluyor maalesef.

Sonunda kardeşin sonuçta hocam arkadaş gelir geçer ama kardeşin hep yanında olur o yüzden bağların sıkı tutulması bence önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…