Kız mesajlara geç cevap veriyor

karafatma

Decapat
Daha fazla  
Dün akşamdan beri bir kızla mesajlaşıyorum ve aramız bayağı iyi. Neyse son birkaç saattir o mesaj attığında saniyesinde cevap vermeme karşılık o yarım saat bir saat gibi uzun süreler sonunda mesajıma cevap veriyor. Rica etsem deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarım saat bir gayet normal süre aslında da sen işin gücün yokmuş gibi saniyesinde yazarsan kız soğur.

Kaç yaşındasınız?

16 hocam

Yarım saat bir gayet normal süre aslında da sen işin gücün yokmuş gibi saniyesinde yazarsan kız soğur.

Hocam sizin öneriniz kaç dakika sonra cevap vermeliyim.

Bir de ben sordum dedim ne oldu falan dedi işte şunu şunu yapıyordum fotoğraf attı ona göre ne yapmalıyım.

@karafatma bırak bence dışarda bir yere davet et baktın kızın isteği yok nextle.
Kız zaten buluşmak için can atıyor bence yani ilgisizlik yok ta yani daha tam tanımıyoruz birbirimizi 1.5 gündür konuşuyoruz say bende ara ara bunu şöyle yap diye yönlendiririm yine birşey olursa değerli hocam senin engin bilgilerinden yararlanırım teşekkürler saygılar iyi geceler dilerim.

@karafatma kendin ol hocam ben sana şunu yap bunu yap desem de sen o andaki ortamda hepsini unutacaksın sadece rahat ol kendin ol kasıntı olma ve kıza bagli kalma derim. Bundan sonraki buluşmalar içinde yaptığın hataları düzgün analiz et.

Oyalanma telefon başında buluş kızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…