Kız ne demek istiyor?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Sınıfta sevdiğim kız vardı samimiydik. Okuldan sonra dondurma yiyelim dedim olur dedi. Sonra geziyoruz işte ben de dedim ki senden hoşlanıyorum. 1-2 dk sessizlik oldu şu an ilişki kuracak zamanım yok ama ilişki kuracak olsam senle olurdum dedi. Sonra da beni bekle diyemem dedi. Sizce ne demek istiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlar kaçtı?

@Grandvizier sen şimdilik bir dur eğer yedek listem boşalırsa seni alırım demek istemiş. İlişki kurmak istemiyorum falan derler ama konuştukları erkeklerin sayısının haddi hesabı yok. Sakın güveneyim deme bence yavaş yavaş aranı soğuk tut.

Nasıl desemki çok seviyorum bu kadar basit olamaz
Bir kaç özelliğimi beyenmiyor ama bunlardan vazgeçemem ne yapiyim @333365

@Grandvizier kardeşim kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Ciddi diyorum zamanla da unutursun, sen buna soğuk yap. Aranı soğuk tut bununla. Bir abi sözü dinle ve gerçekten dediğimi yap. İlerleyen zamanlarda çok sıkıntısını çekersin, biz de o yollardan geçtik.

@Grandvizier dene ve dönüşünü bekliyorum. Hatta yarın git de ki ben seni seviyorum, ben sevdiğim kişiyle de arkadaş olamam. Üzgünüm, seni üzmek de istemiyorum de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…