Kız Ne Yapmaya Çalışıyor?

EmreBB

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 14 Kasım 2021'den beri bir kızla görüşüyorum. Bayağı bir zaman sonra bu senenin mart ayında onu sevdiğimi söyledim. O da zamana bırakmak istediğini söyledi. Benden önceki sevgilisiyle sıkıntılı zamanlar geçirmiş, çocuk kendine zarar vermiş vs. Sana kesin olur veya olmaz diyemem deyip zamana bırakmak istediğini söyledi. Tamam dedim ve sonra biz yine kafeye gidip gelip oturuyoruz akşamları, eve bıraktığımda öpücük falan veriyor. Ben onu sevdiğimi belli ediyorum hareketlerimle falan kafede olsun. Ama beni hiç aramıyordu desem yeriydi. Ayrıca ben kıza hediyeler falan da aldım. O da bana iki bir şeyler almıştı, neyse.
Kız kardeşimle falan tanıştırdım, annemle, babamla. Hatta öğrenciydi, okullar tatil olunca onu şehir dışına geçerken evine bıraktık falan. Kız kardeşimle bayağı iyi anlaştılar. Birlikte kafeye de oturmalara gittik. Gel zaman git zaman bugüne kadar geldik. Bugün mesaj attı bana, görüşmek istemediğini, arkadaşlığa dair bir şey olmadığını, senin duyguların varken ben bir şey hissetmezken sana zarar vermek istemiyorum, buna hakkım yok, üzüleceksin diye mesaj attı. Ben bu konuda tecrübeliyim falan filan dedi. Açıkçası şu an kötüyüm, onca zaman ne yapmam lazım, tavsiyeleriniz neler?

Açıkçası... Neden? Onun hakkında bu kadar hayal kurdun. Ailenle tanıştırdın, hediyeler aldın, aşkını belli ettin... Senin onunla kurduğun ilişki, arkadaşlık üstü. Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıklı olman gerekirdi. Onunla doğru düzgün arkadaşlık kuramadın, o da sana istediğini veremeyeceğini düşünüp gitti(?).

Hacılar bir kız bulup aradan çıkmak istedim açıkçası

Baya konuştuk. Bişeye vardım düşündüm değer vermesem duygularını önemsemem zarar gör veya görme diye düşünmeksizin görüşürüm dedi @jemxoca @GeneralMario @g_admini

Hocam yaşadığın durumun benzerini son iliskimde yasadim ama bizde biraz daha farklıydı karsililikli oldu bu dediğin ben beni ailesine anlatınca değer gördüğümü ilk defa annem disinda bir kadından hissettim açıkçası. Ancak, maalesef sevgi karşılık beklenmeden yapılması gereken bir şey. Karşılık beklenmemeli bu sebepten ötürü de karşı tarafa uzulmeyecegin derecede sınırli beklentiler içine girmelisin. Ben de mesela anormal derecede hizli bir sekilde kiza güvendim ailemi her şeyimi anlattim okuldaki en yakin arkadasimi ailemi biliyor. Guven duygusu cok onemli ve kadınlar bunu hafife almıyorlar ben biraz sıcak kanliyim atiyorum ama kız degil mesela. Bu senaryoda da benzer bir durum var ama kız anladigim kadariyla sadece flort takılıp geçmek için seninle beraber olmuş gibi bir hava aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…